AMD verwelkomt Microsoft Windows 2000

Windows 2000 en de AMD Athlon-processor vormen een krachtige combinatie voor zakelijk en prive-computergebruik

San Francisco, Californie (Verenigde Staten), 21 februari 2000 - AMD heeft de officiele release van het Microsoft Windows 2000-besturingssysteem verwelkomd als een uitmuntend platform, waarop alle voordelen en prestaties van de AMD Athlon microprocessor volledig tot hun recht komen. Met Microsoft's alom gebruikte besturingssystemen, technologieen en ontwikkelhulpmiddelen plus de geavanceerde eigenschappen van de AMD Athlon-processor heeft de PC-gebruiker de krachtigste middelen in handen voor de meest veeleisende computertoepassingen.

AMD is enthousiast over de uitbreidingen en verbeteringen die Windows 2000 aan het meest populaire besturingssysteem ter wereld heeft toegevoegd. De combinatie van de AMD Athlon-processor en Windows 2000 is het meest stabiele en krachtige platform dat kleine en grote zakelijke gebruikers op dit moment ter beschikking staat.
Microsoft en AMD hebben tijdens hun ontwikkelingsprocessen nauw samengewerkt, bijvoorbeeld om de prestaties van drijvende-komma-bewerkingen te optimaliseren. De gebruiker kan dan ook voor zijn zakelijke toepassingen verzekerd zijn van een blijvend betrouwbaar platform onder Windows 2000 Professional.

AMD
Advanced Micro Devices (AMD) levert in de gehele wereld IC's voor PC's, netwerk- en communicatie-apparatuur. AMD vervaardigt processoren, flash-geheugens en andere technisch hoogwaardige halfgeleidercomponenten. AMD-processoren, waaronder de AMD-K6-2, de AMD-K6-III en de AMD Athlon, worden toegepast door negen van de tien belangrijkste OEM-computerfabrikanten in Noord Amerika. In meer dan de helft van alle notebook-computers, verkocht door de detailhandel aan consumenten en kleine ondernemingen, zijn AMD mobile processors gebruikt. De onderneming is gesticht in 1969 en heeft haar hoofdkantoor in Sunnyvale, Californie (VS). De omzet van AMD bedroeg in 1999 $2,9 miljard.
Meer persberichten en nadere bijzonderheden over AMD zijn te vinden op de website: www.amd.com.

AMD op het web
Meer (pers)informatie over AMD en de producten van AMD is te vinden op de website: www.amd.com/news.html.

Voor de redactie:
PBA Benelux, Anne Breimer of Jaap de Wit, tel: (+31) 70 - 358 93 78 of email: anne@berg-kleijn.nl

Deel: ' Windows 2000 en AMD Athlon-processor vormen goede combinatie '
Lees ook