Windows 2000 Briefings voor IT-professionals en ontwikkelaars

Microsoft informeert beheerders en ontwikkelaars over de mogelijkheden van Windows 2000

Schiphol-Rijk/Brussel, 13 januari 2000 - Microsoft organiseert in februari in zowel Nederland, België als Luxemburg een aantal technische briefings voor IT-professionals en ontwikkelaars, over de nieuwe eigenschappen en mogelijkheden van het Windows 2000-platform. De compacte sessies gaan in op de verbeteringen in de technologische infrastructuur die Windows 2000 biedt, de nieuwe mogelijkheden voor applicatieontwikkeling, de beheerfaciliteiten en de integratie met Windows NT 4.0-omgevingen. Deelname aan deze informatiesessies is kosteloos.

De sessies beginnen met een algemene Microsoft Update-briefing, waarin een overzicht wordt gegeven van Microsoft Windows 2000 als infrastructuur en ontwikkelplatform. Ook de trainingsmogelijkheden voor Windows 2000 komen aan bod, alsmede stappen die helpen het migratietraject te vereenvoudigen. Na deze algemene sessie kunnen de bezoekers kiezen uit verschillende 'breakout' sessies, gericht op beheerders of ontwikkelaars. Na een drankje en een diner wordt de dag van 18.30 uur tot 20.00 uur afgesloten met de laatste technische sessie.

TechNet Briefings voor beheerders
Systeembeheerders krijgen tijdens de Windows 2000 TechNet Briefings informatie over onder meer het beheer van Windows 2000 Professional-desktops, de integratie met Windows NT 4.0 en de voorbereiding op Exchange 2000. Deze briefings worden gegeven door zowel Microsoft-specialisten als door experts en collega's van organisaties die al met Windows 2000 werken.

MSDN Chapters voor ontwikkelaars
Voor softwareontwikkelaars vormen de Windows 2000 MSDN Chapters een waardevolle bron van informatie over het bouwen van applicaties op basis van Microsoft Exchange 2000-technologieën, het ontwikkelen van web-applicaties met de volgende versie van Microsoft SQL Server en Windows 2000 als ontwikkelplatform, waarin met name COM+ aan bod komt.

Meer informatie over de Windows 2000 TechNet Briefings en MSDN Chapters is te vinden op: www.microsoft.com/benelux/events/. Geïnteresseerden kunnen zich hier tevens direct inschrijven.

Microsoft
Microsoft (NASDAQ: MSFT) is opgericht in 1975 en is marktleider op het gebied van software voor privé- en zakelijk computergebruik. Het bedrijf levert een brede reeks aan producten en diensten die ontwikkeld zijn om mensen meer mogelijkheden te bieden tot een prettiger en gemakkelijker gebruik van de computer, ongeacht waar, wanneer en hoe zij dat willen.

Deel: ' Windows Briefings voor IT-professionals en ontwikkelaars '
Lees ook