Persbericht

Hengelo 20 september 2001

Unieke nieuwe webwinkel met WindowShop

WindowShop, de nieuwe manier van IntroWeb om op eenvoudige wijze een webwinkel te beginnen. WindowShop is een webwinkel-programma voor Windows. De winkelier kan op zijn eigen computer invulling geven aan het assortiment. Door de combinatie met IntroPay is het mogelijk om betalingen met een creditcard op een veilige manier te regelen. WindowShop is een unieke mogelijkheid om tegen lage kosten een webwinkel te starten.

Complete webwinkel
WindowShop is een webwinkel applicatie die geschikt is gemaakt voor de acceptatie van creditcards. Per product kan een uitgebreide omschrijving, een afbeelding en de prijs (in guldens of euro's) opgenomen worden. Het resultaat is een complete winkel met winkelwagentje, welke met één druk op de knop op het Internet geplaatst kan worden.

Zekerheid van betalingen
Klanten kunnen hun bestellingen direct betalen met een VISA of Eurocard/Mastercard. De creditcard wordt online gecontroleerd door middel van een directe link met de creditcardmaatschappij. Daardoor is de eigenaar van de winkel zeker van zijn geld en kunnen de bestellingen worden uitgeleverd. VISA en Eurocard/Mastercard zorgen voor de betaling richting de winkel.

Veilig
De transacties van de klanten zijn optimaal beschermd. Bij het invoeren van de creditcardgegevens wordt SSL gebruikt. Dit is herkenbaar aan het "gesloten slotje" in de statusbalk van de browser. De gegevens worden daardoor versleuteld over het Internet verstuurd.

Gratis werkende demo
Een gratis werkende demo is te bekijken op www.introweb.nl/ecommerce. Deze versie is geschikt voor 5 producten en laat zien hoe een bestelling wordt afgehandeld. Op deze pagina is daarnaast meer informatie te vinden en worden antwoorden gegeven op veel gestelde vragen.

De IntroCom Groep
De IntroCom Groep bestaat uit IntroCom en IntroWeb. IntroCom is specialist op het gebied van ICT-beveiligingen. IntroWeb is gespecialiseerd in het leveren van internet-totaaloplossingen aan bedrijven. Steeds meer bedrijven ontdekken dat veiligheid op het internet van groot belang is voor zakelijke toepassingen. Doordat IntroWeb en IntroCom continu kennis uitwisselen en elkaar ondersteunen, lopen beide specialisaties altijd voorop in hun vakgebied.

Einde persbericht Kijkt u voor meer informatie op , www.introcom.nl,

Contact
Petra Hogevonder
Marketing en Communicatie IntroCom Groep
Telefoon: 074 - 243 01 05
E-mail: nieuws@introcom.nl

Met vriendelijke groet,

Petra Hogevonder
Marketing en Communicatie IntroCom Groep
t 074-243 01 05
f 074-242 98 95
www.introcom.nl
www.introweb.nl

Deel: ' WindowShop voor eenvoudig opzetten webwinkel '
Lees ook