Persbericht

Winkelse is het nieuwste winkelcentrum in Nederland en voor iedereen even dichtbij. Om er te winkelen kun je gewoon thuis blijven. Via www.winkelse.nl winkel je zonder te slenteren, je komt er filevrij en niet onbelangrijk, het is er altijd droog. Op winkelse.nl kom je tientallen bekende winkels tegen waar je online kunt bestellen, 24 uur per dag 7 dagen in de week.

De makers van Winkelse wilden een site die vooral overzichtelijk is en waar je niet eindeloos op hoeft te clicken. Uit onderzoek blijkt dat het vele clicken, alvorens je bij de juiste winkel of categorie uitkomt, een van de grootste irritaties is bij mensen die online willen shoppen.
De meeste winkels zijn voor iedereen bekend en herkenbaar en met een click te bereiken zonder eerst diverse keuzes te moeten aanclicken. Winkelse verwacht dan ook een van de meest bezochte winkelsites van Nederland te worden. In plaats van de stad in te gaan kun je nu gewoon achter internet plaats nemen. De winkels op Winkelse.nl zijn dan ook voornamelijk winkels die je in iedere stad tegenkomt zoals o.a. Bart Smit, Free Record shop, Livera, Expert, Primafoon, Manfield en de Kijkshop.

Winkelse maakt winkelen op internet gemakkelijk.

info@winkelse.nl

www.winkelse.nl

Deel: ' Winkelse.nl voor iedereen even dichtbij '
Lees ook