Winnaar Q-masters 2010 scoort hoog boven het IQ-gemiddelde


AMSTERDAM, 20101213 -- Steven van der Hooft (27) is de winnaar van de zesde editie van Nobiles Q-Masters en mag een jaar lang de titel Q-Masters 2010 dragen. Om deze titel in de wacht te slepen heeft hij de online gratis IQ-test op qmasters.nl en een online assessment van GITP (HRD-Adviesbureau) gemaakt.

De IQ-test en het assessment bestaan beide uit het beoordelen van verschillende intellectuele capaciteiten. Op deze intelligentietesten heeft Steven Van Der Hooft het beste gescoord van alle 10.000 hoogopgeleide deelnemers.

IQ-test als goede voorbereiding op je sollicitatie
Steven heeft er niet lang over gedaan om een baan te vinden, binnen n week kon hij beginnen aan de sollicitatieprocedure bij Capgemini en na vijf weken was hij al aangenomen als consultant op de afdeling Financial Services. "Ik zie zowel de IQ vragen als het assessment als een goede voorbereiding op mijn sollicitatie". Het komt vaak voor dat bedrijven je door middel van een assessment testen tijdens een sollicitatieprocedure. De gratis IQ-test op Qmasters.nl is daarvoor dan ook een goede oefening. Steven is wat je noemt een echte duizendpoot. Hij staat regelmatig op het hockeyveld als coach of achter de bar van een studentencaf. Studeren heeft hij nooit leuk gevonden, dingen uit z'n hoofd leren was niks voor hem. Hij heeft dan ook ruim negen jaar over zijn studie International Economics and Finance gedaan aan de Universiteit van Tilburg.

Benieuwd naar jouw IQ?
Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar jouw IQ? Ga dan naar Qmasters.nl. Q-Masters is een jaarlijks terugkerende online IQ wedstrijd onder hoogopgeleide studenten en starters van Nederland georganiseerd door Nobiles Media. De volgende editie gaat opnieuw van start volgend jaar september, maar jezelf testen kan het hele jaar door.

Nobiles Media
Nobiles Media is al 21 jaar d partner in communicatie over studie en carrire richting hoogopgeleiden. Met verschillende mediatypen als evenementen, gidsen, magazine, online en direct mail weet Nobiles Media de hoogopgeleide student, starter en professional op het juiste moment te bereiken. Sinds februari 2008 maakt Nobiles Media onderdeel uit van Telegraaf Media Nederland.

www.qmasters.nl


Deel: ' Winnaar Q-masters 2010 scoort hoog boven het IQ-gemiddelde '
Lees ook