Bedrijf: WINS
Contact: Dhr. H.B. Blaauw
Tel. 071 - 5 14 46 84
website: https://www.win-s.com
email: faxnow@win-s.com

FaxNow! 2000, the easiest way to FAX 'enable' your PC.

Leiden, 5 mei 1999: WINS, distributeur/reseller in oplossingen voor o.a. Windows NT- en Internet, introduceert FaxNow! 2000.


* De situatie
Het meest gebruikte faxprogramma op dit moment is WinFax Pro. FaxNow! 2000 is een vergelijkbaar programma dat ook werkt met een fax printerdriver. Het grote voordeel is dat FaxNow! 2000 minder geheugen gebruikt en een aantal zeer interessante opties in zich herbergt.


* De oplossing
FaxNow! 2000 is een eindgebruikers faxproduct dat gebruik maakt van dezelfde techniek als het netwerkproduct FaxNow! 5. Enkele mogelijkheden zijn:

· versturen van faxen vanuit elke Windows applicatie; . versturen van faxen via het Internet (least cost routing); . verstuur faxen als email die aan de ontvanger kant onmiddelijk gelezen kunnen worden (met behoudt van opmaak);
. faxen vanuit elke TWAIN compatible scanner;
. standaard ondersteuning voor twee faxlijnen en modems; . aanmaken van een zwarte lijst ter bescherming tegen 'junk' faxen; . adresboek integratie met Outlook, WinFax Pro, MAPI enz.; . migreer van WinFax Pro naar FaxNow! 2000 met behoudt van adresboeken en faxen;
. maak uw eigen faxvoorbladen;
. stuur faxen automatisch door naar andere nummers of email adres; . print binnenkomende faxen automatisch;
. jaar 2000 compliant.


* Waar te verkrijgen?
Het product is tijdelijk te verkrijgen bij WINS voor FL. 169,00 incl. BTW- en verzendkosten. In de toekomst zal dit product verkrijgbaar zijn via de gebruikelijke retail kanalen.
Vanaf volgende week kunt u meer informatie vinden op www.win-s.com en eventueel een evaluatieversie downloaden.

Zoekwoorden:

Deel: ' WINS introduceert FaxNow! 2000 '
Lees ook