SkiHapp'99: de wintersportbeurs met het accent op gezelligheid Winterse vakantievoorpret op SkiHapp'99

Rotterdam, 15 juli 1999 -Het Rotterdamse Ahoy' staat van 14 tot en met 17 oktober weer in het teken van de wintersport. Door het grote aantal deelnemers mag SkiHapp '99 zich terecht dé belangrijkste wintersportbeurs van Europa noemen. De beurs wordt al jaren bezocht door beginnende - maar ook doorgewinterde - skiërs, langlaufers en snowboarders. Zij slaan deze wintersportvakantiebeurs voor geen goud over. Want nergens anders krijgt de bezoeker zoveel actuele en gedegen informatie over alle aspecten van de wintersport. Nergens anders wordt de wintersport zo sterk geëvenaard.

Van 14 tot en met 17 oktober wemelt het weer van de nieuwtjes op SkiHapp '99. Bijna alle touroperators gespecialiseerd in wintersportgebieden zijn vertegenwoordigd in Ahoy' Rotterdam met onder andere een indrukwekkende landenparade. Hier worden alle landen -binnen en buiten Europa- op originele wijze gepresenteerd.
Gedurende SkiHapp '99 is het een waar vakantieparadijs, compleet met gezellige Stuben, Kneipen en Wein- en Bierlokalen. De aankleding is geheel in wintersportstijl en door de verschillende toepasselijke muzikale optredens en spectaculaire shows waant men zich al op de vakantiebestemming.

'Jong' en 'modieus'
Niet alleen maakt men kennis met de meest geavanceerde uitrustingen en materialen, ook de nieuwe modelijnen worden gepresenteerd. Op het podium zijn modeshows te zien en overal zijn demonstraties van nieuwe artikelen. De jongste wintersportgenieters kunnen eveneens deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo kunnen de kleinsten onder de bezoekers hun eerste ervaring opdoen op de speciale kinderpiste.

Informatie
SkiHapp '99 wordt van 14 tot en met 17 oktober gehouden in Ahoy' Rotterdam, Zuiderparkweg 20-30. Openingstijden: donderdag en vrijdag van 14.00 tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Entree: volwassenen * 16,-, kinderen (4 t/m 12 jr.) * 10,-, reductiekaart- en pas 65+ houders * 13,50, gezinskaart (2 volw. + 2 kind.) * 40,-.

Organisatie
SkiHapp '99 is georganiseerd door RTB Beurzen. In het najaar vinden in Ahoy' Rotterdam eveneens de bruidsbeurs Cupido en de Femina Sfeer & Interieurbeurs plaats. In het voorjaar treft u in Ahoy' Rotterdam de beurzen Binnenhuis, Buitenshuis en Visma aan. Daarnaast organiseert RTB Beurzen ook de vakbeurzen View en Hout.

Deel: ' Winterse vakantievoorpret op SkiHapp'99 '
Lees ook