Wintersport 3.0 - Op drie ski's de berg afdalen wordt populair


DEN HAAG, 20101209 -- Met een verdubbeling van verhuurpunten zal de Trikke Skki vanaf dit seizoen in diverse skigebieden niet meer weg te denken zijn, maar het begint al in Nederland. Vele wintersportgebieden en wintersporters hebben al kennisgemaakt met de Trikke Skki: wintersport 3.0 - op drie ski's de berg af.

Voor degene die hem nog niet kennen: de Trikke Skki heeft drie getailleerde ski's, n voor en twee achter. Een ingenieus kantelsysteem zorgt ervoor dat de Trikke skir door simpel weg te leunen, alle ski's op zijn kanten krijgt en een perfecte bocht maakt. Iets waar beginners op ski en snowboard vele lessen en valpartijen voor nodig hebben.

Joris de Luij van Trikke Skki: "Zijn we niet allemaal ooit op een driewieler begonnen? De stabiliteit van de Trikke maakt het een ideaal alternatief voor diegene die nog niet kunnen skin, maar dit wel graag willen. Op een Trikke Skki zitten je voeten niet vast dus ben je minder blessuregevoelig. Ook zijn knellende schoenen en een verkrampte houding verleden tijd. Met eigen wandelschoenen of zelfs Uggs aan, simpelweg opstappen en gaan".

De Luij, zelf enthousiast gebruiker van de Trikke Skki legt uit hoe het werkt: "Met twee handen druk je het stuur richting de berg, zo komen de ski's op de kanten en snijdt het apparaat de bocht rond. Vanaf dat moment begint de fun, je raakt heel snel met het apparaat vertrouwd. In no-time leun je diep in de bochten en slalom je als een prof naar beneden. Met de sleeplift tussen de benen stap je op, handen aan het stuur en weg ben je. Ook de stoeltjeslift is geen probleem. Bij een gondel klap je de Skki dubbel en draag je hem naar binnen. Tijdens de aprs ski parkeer je hem als een fiets en loop je zo de dansvloer op".

De Trikke Skki is in Nederland uit te testen tijdens n van de Trikke Skki clinics. Huren kan vanuit diverse locaties in Nederland of direct op de piste in vele skigebieden.

Meer informatie en reserveren voor clinics www.eddysadventurestore.nl
Meer informatie over Trikke Skki en verhuurpunten www.trikkeskki.com

Over Trikke Europe
Trikke Europe is de officile partner van de Trikke Tech, Inc; de wereldwijde marktleider in 3-punts-carvingvoertuigen voor professioneel, commercieel en recreatief gebruik. De huidige productlijn omvat de nieuwe elektrische Trikke uPT, de Trikke HPV (door menskracht aangedreven!) en de Trikke Skki. Trikke Europe is gevestigd in Den Haag.


Deel: ' Wintersport 3.0 - Op drie ski's de berg afdalen wordt populair '
Lees ook