WintersportEuropa.nl klaar voor de winter


Stein (LB), 20121031 -- WintersportEuropa.nl is voor het wintersportseizoen 2012/2013 vernieuwd. De website is uitgebreid met meer thema's en informatie om de wintersporter nog beter te kunnen informeren over nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van wintersportvakanties.

Handige wintersport thema's

Per 1 november 2012 is WintersportEuropa.nl klaar voor de winter! De website heeft een aantal verbeteringen ondergaan en is uitgebreid met diverse handige thema's. WintersportEuropa informeert vooral over wintersport- en skivakanties in de Europese wintersportlanden. Van Andorra tot Zwitserland worden handige tips verstrekt die helpen om een juiste keuze voor een wintersportvakantie te maken.

Nieuw op de website zijn een aantal thema's zoals wintersport op een vakantiepark, wintersport met skipas, en ski's en snowboards huren. Naast de bestaande thema's wintersport met kinderen, sneeuwzeker èn skiën in april wordt op de website ook veel informatie verstrekt over veiligheid op de piste, duurzame wintersport en de voorbereiding voor een ski- of snowboardvakantie. Het is nu ook mogelijk om ruim 800 accommodaties te zoeken waar je een wintersportvakantie inclusief skipas kunt regelen.

Sneeuwzekere èn kindvriendelijke wintersport

Handig is vooral de uitgebreide informatie over wintersport in sneeuwzekere skigebieden waarin duidelijk wordt uitgelegd waar je in Europa kunt wintersporten met een grote mate van zekerheid dat er ook sneeuw is. De uitgebreide tips over kindvriendelijke wintersportgebieden en waar je op moet letten als je met kinderen naar de wintersport gaat zijn ook handig. WintersportEuropa geeft ook aan welke reisorganisaties naar deze skigebieden betaalbare reizen aanbieden. 

Nieuwe trends en skihuur

De website belicht verder diverse nieuwe trends zoals XL chalets en appartementen maar ook het online huren van ski's, snowboards en skimateriaal zoals stokken en helmen. Met ingang van het wintersportseizoen 2012/2013 is WintersportEuropa officieel partner van Skiset, de Franse verhuurorganisatie die tot de grootste in Europa mag worden gerekend en vaak voor grote touroperators de skihuur regelt. Bezoekers van de website vinden nu ook per land of thema tips waarom het huren van ski's en snowboards voordelen oplevert ten opzichte van eigen skimateriaal. 

Door de samenwerking met Skiset hoopt WintersportEuropa de Nederlandstalige wintersporters een extra service te kunnen bieden die ook nog een aantrekkelijke korting tot 45% op de lokale verhuurprijzen kan opleveren. Met 1 klik zijn ruim 800 sportwinkels in ongeveer 400 wintersportresorts in heel Europa te kiezen. Vervolgens kan men stap voor stap online de skihuur regelen. Ook voor kinderen is skihuur mogelijk. meestal inclusief een gratis helm.

WintersportEuropa.nl is een beetje eigenzinnig als je de site vergelijkt met de gangbare wintersportsites. De wintersportsite werkt overigens ook goed op tablets en smartphones en is nu ook voorzien van een optie om zelf cookies in of uit  te schakelen waarmee jezelf bepaalt wat kan en mag!

Alle informatie is te vinden op www.wintersporteuropa.nl


Deel: ' WintersportEuropa.nl klaar voor de winter '
Lees ook