Wireshark Netwerk Analyse en Security Training Juni 2012


Core Wireshark Network Analyst

HOOFDDORP, 20120503 -- SCOS Software bv te Hoofddorp organiseert gedurende 11 - 15 Juni een Core 1 Analyzing TCP/IP Networks with Wireshark en 18 - 22 Juni een Core 2 Troubleshooting and Securing TCP/IP Networks with Wireshark training. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool met meer dan 500.000 downloads per maand.

De training welke SCOS Software als Wireshark Authorized Training Center samen met de Wireshark University van Laura Chappell organiseert, zal worden gegeven door Phill Shade, een Certified Trainer van de Wireshark University. In deze Core Training zal worden ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark en de packet-level TCP/IP communicatie door het bestuderen van zowel het correct als verkeerd gedragen van netwerken. Een groot gedeelte van de training zal diepgaand worden ingegaan op de mogelijkheden van Wireshark. Veder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatie patronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training zal sterk liggen op hands-on lab oefeningen en case studies uit de praktijk. Hiermee wordt kennis opgedaan welke direct na de training gebruikt kan worden.

SCOS-trainers zijn Certified Wireshark University Trainers, lid van 'FBI InfraGard', het Computer Security Institute, het IEEE en het 'Cyber Warfare Forum Initiative'. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging.

Voor meer inlichtingen:

SCOS Software bv
info@scos.nl
tel. 023 5685615

www.wiresharkuniversity.nl
www.scos.nl


Deel: ' Wireshark Netwerk Analyse en Security Training Juni 2012 '
Lees ook