Wittebrug verwelkomt 500e online serviceklant


werkplaatsafspraak via internet populair

DEN HAAG, 20080104 -- Steeds meer consumenten handelen hun zaken online af. Afgelopen week verwelkomde Wittebrug Autobedrijven haar 500e klant via het nieuwe reserveringssysteem voor werkplaatsafspraken op de website.

Sinds enkele maanden is Wittebrug aangesloten op Garageselect.nl, ht onafhankelijke reserveringsysteem voor werkplaatsafspraken. `Wij hebben er direct voor gekozen om het reserveringsysteem van Garageselect.nl ook op onze eigen website te plaatsen. Hiermee faciliteren we ook onze eigen klanten in het maken van een werkplaatsafspraak. Het wordt echt goed ontvangen door de klant, men kan 24/7 een afspraak maken op een datum waarop het de klant uitkomt. De klant ontvangt binnen enkele seconden een bevestiging van de afspraak met een uniek reserveringsnummer en alle details van de reservering. Je agenda omgooien voor een werkplaatsafspraak of wachten op een mailreactie is hiermee echt verleden tijd.' aldus Jack Hogendoorn van Wittebrug Autobedrijven.

Naast het maken van de afspraak voor een APK Keuring of onderhoudsbeurt kan de klant ook direct online vervangend vervoer reserveren. Speciale aanbieden verschijnen, als deze relevant zijn, ook automatisch in beeld.


Deel: ' Wittebrug Autobedrijven verwelkomt 500e online serviceklant '
Lees ook