WIX factor opent centrum loopbaanadvies en -begeleiding in Zoetermeer


ZOETERMEER, 20120328 -- Op maandag 2 april opent WIX factor de deuren van het nieuwe pand in Zoetermeer. WIX factor is een samenwerkingsverband van loopbaanadviseurs, coaches en psychologen. Niet alleen gericht op het adviseren van bedrijven en individuen maar ook inzetbaar voor een daadwerkelijke begeleiding.

De afgelopen jaren is deze specialistische samenwerking ontwikkeld en dit bleek in de praktijk succesvol. Reden om uit te breiden. De activiteiten van WIX factor zijn gebaseerd op (wetenschappelijk) onderzoek en er wordt een brug geslagen naar praktijk en zingevendheid. De mens staat centraal.

Door de huidige economische ontwikkelingen ervaren werkgevers en werknemers veel onzekerheid. Er ontstaat onrust door de vele veranderingen binnen én buiten organisaties en de werkdruk is hoog. Hoe hiermee om te gaan? Waar liggen mijn talenten en welke mogelijkheden zijn passend bij mij en de organisatie? Voor deze vragen kunt u terecht bij het team van WIX factor. Het aanbod strekt zich uit van business coaching tot volledige assessments.

In het nieuwe pand is WIX factor deelnemer aan het 4MKB project, een samengaan van ondernemers en bedrijven die kennis en kunde delen. Een kenniscentrum voor gevestigde en startende ondernemers in het bijzonder van het MKB van Zoetermeer en omstreken.

De nieuwe locatie aan het Bredewater 16 in Zoetermeer, biedt de mogelijkheid om gasten in een goede sfeer te ontvangen. Er is voldoende ruimte om in alle rust vragen te stellen en te werken aan je ontwikkeling.


Deel: ' WIX factor opent centrum loopbaanadvies en -begeleiding in Zoetermeer '
Lees ook