Westelijke Land- en Tuinbouworganisatie (WLTO)

Haal het platteland in huis

De WLTO brengt dit jaar voor het eerst de plattelandsagenda 2002 uit. Doel van de agenda is de boer en de burger dichter bij elkaar te brengen door te laten zien wat het platteland zoal te bieden heeft. Het is voor de toekomst van onze sector belangrijk om ook de burgers het belang van boeren en tuinders op hun leefomgeving in te laten zien. Deze agenda kan daar zeker aan bijdragen. Het platteland van Noord- en Zuid Holland is groen en vol leven. Dit komt vooral door de duizenden boeren en tuinders die dagelijks bezig zijn op verantwoorde manier de beste kwaliteit aan producten en diensten te bieden. Zorg voor natuur en landschap is daarbij de gewoonste zaak van de wereld geworden

De plattelandsagenda is een reisgids voor alle seizoenen. Met deze uitgave wil de WLTO laten zien wat er zich allemaal op het platteland in Noord- en Zuid-Holland afspeelt. In de agenda staan meer dan 100 voorbeelden van duurzame landbouw en plattelandsvernieuwing zoals agrarisch natuurbeheer, streekproducten, agrarische recreatie en nog veel meer onderwerpen die met het Hollandse boerenland te maken hebben. Van de mysterieuze novembermist boven het Noord-Hollandse polderlandschap tot de uitbundige kleurenpracht van de Bollenstreek in het voorjaar. Deze agenda wijst de burger de weg naar bedrijven die klaarstaan met streekproducten of accommodatie.

U kunt deze agenda bestellen door het machtigingsformulier te downloaden, in te vullen en terug te faxen. De agenda kost 25. Leden van de WLTO betalen 20. Bij een grotere afname is er een leuke korting. Voor WLTO-afdelingen die de agenda willen doorverkopen geldt een aantrekkelijke inkoopprijs (vanaf 17,50, zie de tabel). De agenda kan gebruikt worden als relatiegeschenk of als cadeau aan familie en bekenden (denk aan Kerst of Sinterklaas). Zij kunnen de agenda tot januari verkopen. Onverhoopt niet-verkochte exemplaren worden teruggenomen.

Half januari 2002 ontvangt u de rekening van de verkochte agendas. Zo loopt u geen financieel risico. Bijgaand treft u een folder aan die een indruk geeft van hoe de agenda er uit ziet en een faxformulier om uw bestelling door te geven. Als u dit voor 20 oktober aanstaande doet, ontvangt u de agendas begin november.


Deel: ' WLTO brengt voor het eerst de plattelandsagenda 2002 uit '
Lees ook