Gemeente Woerden

Woerden zoekt een nieuwe burgemeester

Woerden zoekt een nieuwe burgemeester. Inwoners kunnen de komende week meepraten over het profiel van de opvolger of opvolgster van burgemeester Van Zwieten. Heeft u ideeën over de persoonlijke en bestuurlijke kwaliteiten die onze nieuwe burgervader moet hebben, stuur dan voor maandag 17 september a.s. om 13.00 uur een e-mail naar nieuweburgemeester@woerden.nl of een brief naar de gemeente Woerden, t.a.v. de gemeentesecretaris, Antwoordnummer 2136, 3440 VB Woerden. Vermeld uw naam en adres, zodat wij u op de hoogte kunnen houden.

Op maandag 24 september om 20.00 uur is er een raadscommissie Algemene Zaken en Bestuur, die speciaal over de profielschets zal gaan. De reacties van de Woerdense bevolking neemt de commissie in de discussie mee. Inwoners kunnen voorafgaand aan deze vergadering de commissie toespreken over de profielschets. Tot en met vrijdag 14 september om 12.00 uur kunt u zich daarvoor aanmelden bij de secretaris van deze commissie, (0348) 428 650.

In een extra raadsvergadering op donderdag 27 september a.s. om 20.00 uur stelt de gemeenteraad de profielschets vast. De raad bespreekt op maandag 1 oktober de profielschets met de Commissaris van de Koningin.

Deel: ' Woerden zoekt een nieuwe burgemeester '
Lees ook