Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 21-01-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 25 januari
Radio 2 ­ 16.00 uur

Wolter kroes zingt nieuwe single in tros muziekcafÉ

Zaterdag 25 januari ontvangt Hadassah de Boer in het live-programma TROS MUZIEKCAFÉ onder meer Wolter Kroes, het jazztrio Hans Mantèl en de Noord-Limburgse band V-Male. De sportgast van deze week is dartster Mieke de Boer.

Wolter Kroes viert dit jaar zijn tienjarig jubileum als zanger. De populaire artiest praat bij met Hadassah en zingt zijn nieuwe single 'Kijk door mijn ogen'.

Naast enthousiast jazzmuzikant is Hans Mantèl ook een bevlogen radiomaker. Hans Mantèl vertelt Hadassah over zijn liefde voor jazz die hij met de paplepel kreeg ingegoten. Met zijn trio verzorgt hij een optreden in TROS MUZIEKCAFÉ.

De eerste single 'Me's not nice' van de Noord-Limburgse band V-Male stijgt met enorme snelheid in de Mega Top 50. Reden genoeg om nader kennis te maken met deze energieke groep.

De sportgast van deze week is dartster Mieke de Boer. Een paar weken geleden slaagde ze erin de halve finale te bereiken van het Embassy World Darts-toernooi. De 23-jarige Amsterdamse maakte veel indruk met haar prestaties.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is ook te vinden via de website www.tros.nl.

Deel: ' Wolter Kroes zingt nieuwe single in tros muziekcafÉ '
Lees ook