Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Lichtenvoorde, 10 maart 2009

Wolterink Tegel- en Afbouwbedrijf breidt activiteiten uit 'Vloeronderhoud voorziet in een groeiende behoefte'

Vuile voegen, duidelijk zichtbare loopsporen, kleurverschillen, een cementsluier die telkens terug komt: Walter Wolterink in Lichtenvoorde weet er raad mee. De ervaren tegelzetter breidt zijn activiteiten uit met het onderhoud van vloeren.

Walter Wolterink werkt al ruim veertien jaar als tegelzetter en erkend afbouwer. Vele woningen voorzag hij al van tegelvloeren, natuursteenvloeren, betegelde wanden en nieuwe badkamers. "Maar na verloop van tijd zie je toch dat de tegel of het natuursteen begint te slijten en vuil wordt. Voegen worden donker en op de vloer worden looppaden zichtbaar. Als bewoner zit je dan snel met je handen in het haar: hoe krijg ik die vloer weer mooi?"

Weer als nieuw
Een bestaande vloer kan met behulp van de juiste middelen, goede apparatuur en materiaalkennis weer als nieuw worden gemaakt. Tegels en natuursteen maar ook linoleum en marmoleum knappen al flink op van een reinigingsbeurt. Voegen worden weer fris, vetaanslag lost op en vlekken verdwijnen. Tegelijk worden ze vuilafstotend gemaakt, zonder dat het materiaal gladder en daardoor gevaarlijker wordt. Walter Wolterink: "Maar ook vloeren die zijn beschadigd kunnen weer gerepareerd en geïmpregneerd worden. De vloer ziet er dan helemaal als nieuw uit, zonder dat de kenmerkende structuur van de vloer verdwijnt." Walter Wolterink besloot de nieuwe tak van sport binnen het bedrijf duidelijk onder de aandacht te brengen. "Ik heb Iris communicatie & reclame in Lichtenvoorde een nieuw logo laten ontwikkelen en mijn bus in de nieuwe huisstijl laten beletteren. Lekker opvallend. Daarnaast krijg ik een nieuwe internetsite waar mensen alles kunnen vinden over vloeronderhoud. Op de site komen ook voorbeelden te staan van vloeren die we nieuw hebben gemaakt."

Naast het onderhouden en renoveren van vloeren blijft Wolterink ook specialist in het leggen van tegels en natuursteen, afbouwwerkzaamheden en het verbouwen van badkamers. "Onze kracht is dat we klanten alle werkzaamheden uit handen nemen. Van het slopen van de oude badkamer, het het uitvlakken van de wanden tot en met het het ophangen van het toilet. Of mensen hun tegels nu halen bij Betting & Ressing in Groenlo, Wolterink Tegels in Eibergen of Wessels in Lichtenvoorde, wij leggen ze vakkundig, uiteraard zonder enige cementsluier op de badkamervloer."

Wolterink Vloeronderhoud is bereikbaar onder het nummer 06 53 357 853. Mailen kan ook: info@wolterink-vloeronderhoud.nl.

(fotobijschrift)
Walter Wolterink en zijn compagnon bij de nieuwe, opvallend beletterde bedrijfsbus. "Met de juiste middelen, machines en vakmanschap zijn harde vloeren weer als nieuw te maken. Met de juiste investering kan een vloer nog jaren mee."

Deel: ' Wolterink breidt activiteiten uit met vloeronderhoud '
Lees ook