Wonen, zorg en leven; de 55+ beurs in Twello


TWELLO, 20070309 -- Op 24 maart neemt ZorgSaam deel aan de 55+ beurs in Twello. Deze dag wordt gehouden in Kulturhus `Jachtlust' van 11.00 tot 15.00 uur. Tijdens de dag kunnen 55+ers allerhande informatie krijgen rondom de thema's 'Wonen, Zorg en Welzijn'.

Bij de stand van ZorgSaam kunt u terecht voor informatie over gezondheid, welzijn, zelfstandig blijven wonen, hulpmiddelen, thuiszorg en meer. U kunt gratis de massagestoel proberen, even surfen met de simPC en een rondje fietsen op de hometrainer. En als u op 24 maart een Nokia 1600 of 2310 koopt, krijgt u er een gratis hoesje bij.

Meer op de 55+ beurs

Tijdens de dag worden 55plussers zo breed mogelijk ge?nformeerd rondom de thema's 'Wonen, Zorg en Welzijn'. Inmiddels zijn diverse bedrijven en organisaties benaderd om aan dit gebeuren mee te doen. Het gaat daarbij om verschillende deelnemers, zowel dienstverleners (bijvoorbeel MensenWerk, St. Welzijn Ouderen, Trimenzo en de Nationaal Fonds Ouderenhulp met zijn informatiebus), als commercieel ge?nteresserden (aangepaste fietsen en auto's en een tweede huis). Ook bestaat de mogelijkheid om twee modelwoningen van 'Goed Wonen' te bezichtigen. De dag wordt opgeluisterd door diverse optredens van bijvoorbeeld 'De Trossen Los' en het nieuwe vrouwenkoor 'De Darpse Deerns'. Ook kan aan een prijsvraag worden deelgenomen.

Over ZorgSaam

ZorgSaam is de wegwijzer in 'zorgland', met thuiszorg, aanvullende diensten en deskundig advies. Onze leden kiezen voor de zekerheid van goede service, handige diensten als verhuisservice, tuinonderhoud, vervoer, belastingformulieren invullen, huishoudelijke hulp en deskundig advies op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Daarnaast profiteren onze leden van collectief voordeel op energie, telefonie, verzekeringen en meer.

Iedereen kan gebruik maken van de diensten en producten van ZorgSaam, maar leden hebben een streepje voor. Leden van ZorgSaam profiteren dagelijks van de diensten, producten en kortingsregelingen van de vereniging. Daarnaast ontvangen leden driemaal per jaar ZorgSaam Magazine, het ledenblad van ZorgSaam.
Met ??n lidmaatschap kan het hele gezin (kinderen tot 23 jaar) gebruik maken van het ledenpakket van ZorgSaam. Voor meer informatie over zorgSaam, kijk op www.zorgsaam.nl.


In de showroom van ZorgSaam kan iedereen terecht voor het lenen, huren en kopen van hulpmiddelen. Tijdelijk krukken nodig, een scootmobiel huren of aangepast bestek kopen, ZorgSaam is het goede adres. Maar ook voor hometrainers, kraamcadeautjes, voedingssupplementen en handige reisartikelen. Met de zekerheid van een deskundig advies. Leden krijgen korting op huur- en verkoopprijzen.

Deel: ' Wonen, zorg en leven; de 55+ beurs in Twello '
Lees ook