Gemeente Zwolle

dealen in harddrugs Datum uitgave: 11-06-2002
Onderwerp :Openbare orde en veiligheid
De woning aan de Hoogstraat 110 is vanmorgen gesloten - verzegeld - voor zes maanden door de gemeente Zwolle, omdat er werd gedeald in harddrugs. Uit diverse politierapportages is gebleken dat er ernstige verstoring van de openbare orde is en dat er wordt gehandeld in harddrugs. Op deze manier overtreedt de eigenaar van het pand ? door het gebruik en het laten gebruiken van de woning als dealadres voor harddrugs ? artikel 2 van de Opiumwet. De gemeente heeft gebruik gemaakt van haar bevoegdheid om het pand te sluiten op grond van artikel 174a van de Gemeentewet. De gemeente maakt voor de eerste keer gebruik van deze bevoegdheid.

Het is voor het publiek verboden het pand Hoogstraat 110 te betreden. Het verbod voor het publiek om in het pand Hoogstraat 110 aanwezig te zijn, moet door middel van een mededeling aan het pand kenbaar zijn gemaakt. De kosten van de sluiting worden verhaald op de eigenaar van het pand.

De gemeente heeft de eigenaar van het pand aan de Hoogstraat gewezen op de bevindingen van de politie en de consequenties, die het negeren van de waarschuwingen heeft.

Bron: Communicatie
Datum van 11-06-2002 tot 17-06-2002

Zoekwoorden:

Deel: ' Woning aan de Hoogstraat 110 Zwolle gesloten '
Lees ook