P E R S B E R I C H T

Geachte mevrouw, mijnheer,

Vanwege het gat dat ontstaan is door het wegvallen van de Residence woonbeurs en the Grand Show of Interiors zijn wij door diverse deelnemers benaderd om in 't Gooi een luxueus evenement neer te zetten. Dit evenement wordt 2-jaarlijks neer gezet om de kwaliteit van de deelnemers te waarborgen. Met trots presenteren wij:

HOME AFFAIRS, woon- & lifestyle beurs.

Een tweejaarlijks evenement te houden direct na de zomer, dit jaar van 12 t/m 16 september 2001.
Exclusieve opening op woensdag 12 sept. a.s. van 18-21 uur, voor VIP's , Captains of Industry en topcliënten.
Voorts open: do. - vrij. van 11-21 uur en za. - zo. van 11-19 uur.

LOCATIE.
Dudok Arena, Arenapark 1 te Hilversum in combinatie met tenten op het voorterrein. Makkelijk bereikbaar zowel per auto als per openbaar vervoer. Voldoende parkeerruimte, 's avonds en in het weekend extra parkeerruimte.

DEELNEMERS uit de Benelux.
De fine fleur van de interieur- & lifestylewereld zal zich presenteren. O.a. top-interieurspecialisten met: exclusieve interieurs, slaap- kamers, badkamers, sauna's, keukens, stoffen, tapijten, en mode. Maar ook juwelen, wijnen, art, antiek, master class cooking, second housing en alles voor in en om het huis.

INFRASTRUCTUUR.
De hal en tenten zullen met behulp van blauwe vloerbedekking, luxe standbouw, afgewisseld met pleinen, voorzien van bomen en bloemen, omgetoverd worden tot een luxe woonpaleis met grote en kleine stands. Catering en coffee-/champagnecorner ontbreken niet.

BEZOEKERS.
De beurs richt zich op bezoekers uit het bovenste segment van de markt o.a. de inwoners van het Gooi, jonge tweeverdieners, beleggers, middenstanders en de hogere inkomens.

Met vriendelijke groet, Allure Producties

Allure Producties, Jan van Nassaustraat 34, 2596 BT Den Haag Tel: 070 - 361.49.59 Fax: 070 - 365.87.74

Deel: ' Woon- & lifestyle beurs Home Affairs in Hilversum '
Lees ook