Ingezonden persbericht

Klussers thuis op funda.nl
Woonsite biedt nu ook uitgebreide klusinformatie

Amsterdam, 14 augustus 2001 - Bezoekers van www.funda.nl hebben sinds vandaag toegang tot uitgebreide klusinformatie. Deze uitbreiding sluit aan bij het NVM-woningaanbod, de buurtinformatie en calculatoren die reeds op de site te vinden waren. Hiermee verwacht funda een nieuwe groep bezoekers te bereiken, bovenop de huidige 60.000 bezoekers per dag.

Funda.nl biedt het actuele en complete woningaanbod van alle makelaars die lid zijn van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Funda streeft er naar de meest volledige woonsite van Nederland te zijn. Naast de huizen en de informatie over woninginrichting is ook uitgebreide buurtinformatie op de site te vinden.

De klusinformatie op de site is verdeeld in drie onderdelen: 'gereedschap', 'materialen' en 'stap voor stap'. In de rubriek 'gereedschap' krijgt de bezoeker informatie over de benodigde materialen en het benodigde gereedschap voor een bepaalde klus. In 'materialen' wordt elke klus uitgebreid uitgelegd, van stukadoren tot schilderen en van timmeren tot tegelzetten. 'Stap voor stap' is een virtuele klusmodule die de bezoeker stap voor stap meeneemt door een klusproject.

De informatie is voorzien van foto´s, tekeningen en beelden van dwarsdoorsneden die de tekst verduidelijken. Ook is gedacht aan de veiligheid bij het klussen. In samenwerking met Stichting Consument en Veiligheid zal op korte termijn de klusinfo aangevuld worden met tips voor veilig klussen.

Over Funda N.V.
Funda NV is een zelfstandige onderneming met als belangrijkste aandeelhouders makelaarsorganisatie NVM en Wegener NV. Funda vormt een belangrijke schakel tussen de NVM-makelaar en de consument. De organisatie levert hiervoor producten en diensten op het gebied van automatisering en internet aan de NVM-makelaar. Verder presenteert funda via de website het actuele en complete NVM-woningaanbod. Via funda.nl wil de organisatie alle informatie beschikbaar maken die te maken heeft met het zoeken van een "thuis": het huis, de buurt waarin het huis staat en het in- en exterieur. De NVM zorgt voor het aanbod van huizen, Wegener voor buurtinformatie en andere partijen zoals vtwonen.nl voor alles wat met het in- en exterieur te maken heeft. In de toekomst zullen meer partners betrokken worden. De organisatie wordt aangevoerd door Marque Joosten, bestaat op dit moment uit 28 medewerkers en is gevestigd in Amsterdam.
Meer informatie:
Schoep & Van der Toorn
Ronald Schepers
Tel. 020 487 4000
E-mail: ronald.schepers@svdt.nl

Deel: ' Woonsite biedt nu ook uitgebreide klusinformatie '
Lees ook