Nationaal Dubo Centrum

vrijdag 12 april 2002

Workshop 'Communicatie over duurzaam wonen'

Het Duurzaam Huis Leidsche Rijn organiseert op 26 juni 2002 voor gemeenten de workshop 'Communicatie over duurzaam wonen'.

Het Duurzaam Huis heeft een actieve communicatieaanpak ontwikkeld om met bewoners en toekomstige bewoners van Leidsche Rijn te communiceren over duurzaam wonen en bouwen. Gekozen is voor een integrale aanpak van milieuthema's, combinatie van milieu en duurzaamheid met binnenmilieu, gezondheid, techniek, comfort en kwaliteit, een mix van communicatiemiddelen en multimediale publiciteit. Het handelen van consumenten staat centraal, met name rond het verandermoment van de verhuizing.
Over deze aanpak organiseert het Duurzaam Huis Leidsche Rijn op 26 juni 2002 een informatie- en discussiebijeenkomst en een rondleiding door de voorbeeldwoning. Meer informatie via www.duurzaam-huis.nl.

Het Duurzaam Huis Leidsche Rijn is een informatiecentrum en voorbeeldwoning voor duurzaam wonen. Het huis zelf is een nul-energiewoning, ingericht met duurzame meubels, materialen en producten, in een moderne en comfortabele sfeer. Het begrip Duurzaamheid krijgt een moderne, concrete invulling.

Zoekwoorden:

Deel: ' Workshop 'Communicatie over duurzaam wonen' '
Lees ook