Workshop loverboys problematiek van Sjoukje Drenth Bruintjes


ZUIDBROEK, 20080904 -- Een inspirerende workshop van Sjoukje Drenth Bruintjes op 1 november 2008 in Zuidbroek voor slachtoffers, dierbaren van slachtoffers, hulpverleners en andere belangstellenden.

Sjoukje Drenth Bruintjes is o.a. counselor, exitcounseler, sportconsultant, lerares lichamelijke opvoeding, dansdocente en mental coach. Voor CV zie: www.sektehulp.nl/CV.pdf). Ze is aangesloten bij verschillende beroepsverenigingen en heeft een zelfstandige Counseling en Consultancy Praktijk op twee locaties in het Noorden van het land: Zuidbroek en Oude Pekela.

Met haar inzet en succes als exitcounseler en het houden van lezingen en workshops m.b.t. het fenomeen van destructieve gedrag-controletechnieken in binnen -en buitenland, heeft Sjoukje Drenth Bruintjes erkenning verworven voor haar visie en aanpak van deze bijzondere problematiek, zowel bij hulpverleners als bij slachtoffers van brainwash alsmede dierbaren van slachtoffers.

Sjoukje's aanpak van loverboysproblematiek is mede gebaseerd op haar kennis en ervaring m.b.t. de begeleiding van sekteslachtoffers en hun dierbaren.
Uit reacties van allerlei belangstellenden is gebleken, dat Sjoukje Drenth's positieve gedrevenheid en kennis alsmede haar didactische vaardigheden en resultaatgerichte aanpak, haar lezingen en workshops bijzonder en inspirerend maken voor alle betrokkenen.

Veel van haar workshops vinden plaats in het westen van het land. Zo zal Sjoukje Drenth Bruintjes op 2 oktober 2008 met haar workshop deelnemen aan het congres over loverboys problematiek in Utrecht.

De hier vermelde interactieve themamiddag loverboys problematiek van Sjoukje Drenth Bruintjes zal echter plaatsvinden in het noorden van ons land op 1 november 2008 op de locatie van haar praktijk te Zuidbroek. Doelgroepen: slachtoffers, dierbaren, familie, vrienden van slachtoffers en betrokken hulpverleners

Voor meer informatie over destructieve gedragscontroletechnieken: www.sektehulp.nl/

De boeiende themamiddag loverboys problematiek van Sjoukje Drenth Bruintjes zal bij voldoende aanmelding plaatsvinden op:
Zaterdag 1 november 2008 14.00 uur -16.00 uur (uitloop mogelijk) op de praktijklokatie in Zuidbroek:
Counseling en Consultancy Praktijk Sjoukje Drenth Bruintjes
Beneluxweg 46 9636 HV Zuidbroek
De deelnamekosten zijn Euro 37,50 per persoon.
Deze themamiddag in Zuidbroek zal ook voldoende gelegenheid bieden om vragen te beantwoorden.

Belangstelling? U kunt zich als volgt laten informeren en eventueel aanmelden:
* Per telefoon: 06-55168867
* Via E-mail: counselingpraktijk@planet.nl (vermelding van naam, adres en telefoonnummer)
* via website: www.counselingpraktijk.nl/
* Middels het intekenformulier: fd9.formdesk.com/counselingenconsultancypraktij/loverboys


Deel: ' Workshop loverboys problematiek van Sjoukje Drenth Bruintjes '
Lees ook