Ingezonden persbericht


f6e5d2.gif

Workshop Affiliate Marketing

Op woensdag 3 oktober geeft TradeDoubler een workshop over affiliate marketing, dit in het kader van het zakenfestival in Rotterdam.

De workshop is bedoeld voor zowel merchants als affiliates. Belangrijkste onderdeel is hoe de affiliates en de merchants het beste kunnen samenwerken om tot een zo optimaal mogelijk resultaat te komen.

Affiliate marketing stopt namelijk niet bij het simpelweg plaatsen van een banner, het is slechts een eerste kleine tussenstap.

Uiteindelijk zal affiliate marketing dienen uit te monden in een vorm van co-branding.

Shared-revenues kan daar ook een belangrijk onderdeel in zijn. In de workshop wordt dit proces nauwkeurig omschreven, mede aan de hand van enkele interessante praktijkcases.

Daarnaast zal er veel tijd worden vrijgemaakt voor discussies tussen merchants en affiliates over de mogelijkheden en onmogelijkheden bij het toepassen van affiliate marketing. Kortom een workshop om niet te missen.

De toegang is gratis!

Echter, gezien de te verwachten toeloop en de beperkte ruimte, kunt u alleen aanwezig zijn indien u zich van te voren aanmeldt! Een eenvoudige mail naar erik.bouman@tradedoubler.com o.v.v. deelname workshop affiliate marketing is voldoende.

Workshop Affiliate Marketing
Woensdag 3 oktober 2001 , 15.00 - 17.00
(aanwezig uiterlijk om 14.45)
World Port Centre gebouw
Wilhelminakade 801, 31e etage, zaal 1.

Voor meer info over het zakenfestival zie www.zakenfestival.nl Voor meer info over tradedoubler zie www.tradedoubler.nl

Zoekwoorden:

Deel: ' Workshop Tradedoubler over Affiliate Marketing Rotterdam '
Lees ook