Worktrans Group winnaar 2016 in Transport-uitzendbranche


Nationale Business Succes Award 2016: iedere zondag op RTL7 om 13:55 uur

Rotterdam, 20160725 -- Worktrans Group BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Transport-uitzendbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend gespecialiseerd uitzendbureau, met een zeer sterke positionering. ‘Worktrans Group weet haar uitgebreide kennis van arbeidsbemiddeling en uitzenden binnen de transportsector uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Met haar dochterbedrijven (Worktrans Bemiddeling BV, Worktrans Dienstverlening BV en Workbus Dienstverlening BV) is Worktrans Group BV gespecialiseerd in het werven en plaatsen van uitzendkrachten in de transport- en logistieke sector, van chauffeurs tot logistiek medewerkers. Met zeven vestigingen in Nederland, een continue bereikbaarheid en opdrachtgevers en vakmensen in alle deelmarkten, kan de onderneming voor elke ondernemer van toegevoegde waarde zijn. De medewerkers zijn elke dag weer voor honderden klanten aan het werk. Grote bedrijven zoals PostNL, maar ook kleinere transportbedrijven in alle segmenten. 95% van de business is gericht op transportbedrijven en eigen vervoerders (bedrijven met eigen wagenpark). Ook wordt er bemiddeld voor zzp’ers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Worktrans Group BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Worktrans Group, want zij is continu bezig haar diensten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

Totaalpakket

Als gespecialiseerd uitzendbureau in de transportsector is Worktrans voor veel bedrijven het verlengstuk van hun personeelsafdeling geworden, temeer daar het een totaalpakket biedt, inclusief payrolling, HR-advies, werving & selectie en outplacement. ‘Worktrans kan alles op het gebied van personeelsplanning en -administratie uit handen nemen. Door zich in het klantbedrijf te verdiepen, weet men precies wat voor soort bedrijf het is en wat voor mensen het zoekt. Deze branchekennis is cruciaal voor succes’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Het inzetten van flexibel personeel beperkt de bedrijfsrisico’s – denk aan ziektekosten –, maar kan de klant ook veel administratietijd en -kosten besparen. De onderneming werkt met een online urenportaal, waarbij werknemers en werkgevers uren kunnen invullen en accorderen. Een loonstrook en factuur is het resultaat.’

Worktrans heeft haar positie in de markt verworven door goed te anticiperen op ad-hocsituaties. Ze is aangesloten bij de NBBU, VCU en NEN 440-1 gecertificeerd en voldoen aan alle eisen die worden gesteld aan een uitzendbureau in Nederland. Bijzonder is dat zij via haar Worktrans Academie scholingen voor beroepschauffeurs verzorgt. Ook dit getuigt van het grote innovatievermogen dat Worktrans op vele punten aan de dag legt, en dat naar het oordeel van de Nominatiecommissie van dien aard is dat Worktrans Group de terechte winnaar van deze branche is.

Meer informatie: www.worktrans.nl

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

 De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2016), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in januari en wekelijks tot einde 2016 te volgen op RTL 7, zondags om 13:55 uur. 


Deel: ' Worktrans Group winnaar 2016 in Transport-uitzendbranche '
Lees ook