P E R S B E R I C H T

WORLDONLINE IS TISCALI

Maarssen, 16 juli 2001 - Vanaf vandaag zal World Online de naam Tiscali (spreek uit TIScali) dragen. Tiscali B.V. is de Nederlandse dochteronderneming van Tiscali S.p.A. (Nuovo Mercato, Milan: TIS; Nouveau Marché, Paris: 005773), een van de grootste en snelstgroeiende internet communicatie-bedrijven in Europa. De doelstelling van Tiscali B.V. is om op de Nederlandse markt een toppositie te behouden door middel van klantgerichtheid, goede en snelle verbindingen en een uitgebreid producten- en dienstenpakket. In het najaar zal Tiscali B.V. een nieuw pakket aan producten en diensten introduceren.

Vandaag wordt in Nederland ook de portal www.worldonline.nl vervangen door de nieuwe portal www.tiscali.nl. De abonnees zijn inmiddels geïnformeerd dat zij hun World Online e-mail adres kunnen behouden maar, indien gewenst, ook een Tiscali e-mail adres kunnen aanvragen. De nieuwe portal wordt gekenmerkt door overzichtelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en snelheid.

De portal van Tiscali B.V. is qua opbouw en uiterlijk gelijk aan alle portals van Tiscali in de landen waar Tiscali vestigingen heeft. "De Europese vestigingen kiezen hun eigen positioneringstrategie op product/service niveau, gebaseerd op het fundament van het merk Tiscali" zegt Ruud Huisman, Chief Executive Officer van Tiscali B.V. "de kernpunten in onze strategie zijn groei, een breed pakket aan producten en diensten en tevredenheid van onze abonnees".

In december 2000 zijn Tiscali en World Online samengegaan tot een onderneming. Recent heeft Tiscali een aantal vooraanstaande internet service providers overgenomen in Frankrijk, Duitsland en Engeland. Deze bedrijven zijn nu geïntegreerd waardoor Tiscali gerekend kan worden tot een van de grootste, snelstgroeiende en meest veelzijdige pan-Europese internet dienstverleners.

Deel: ' World Online heet nu Tiscali '
Lees ook