Worldsites Benelux

Worldsites Network zoekt ondernemers in Nederland

Worldsites Network is een Canadese firma, gespecialiseerd in Internet toepassingen. Door middel van Franchisenemers bouwt Worldsites Network ( WSN) een wereldwijd distributienet uit. WSN is reeds in 26 landen actief en de verdere internationalisering brengt hen binnenkort in 40 landen. WSN is als het ware de MacDonalds van het Internet.  Bezoek ons op www.worldsites.net.
 
 
De Internet in Business beurs "99 is het startsein voor Nederland, waar Worldsites Network op korte termijn met 60 Franchisepartners wil samenwerken.
De Franchisenemers - Internet Consultants genoemd - bieden WSN Producten en Diensten aan ondernemingen binnen een welbepaalde regio.
Ze worden door WSN professioneel getraind op het gebied van marketing en de ontwikkeling van internetdiensten, en ze behoren geen specifieke vooropleiding te hebben genoten. De Franchisenemer kan de ontwikkeling van de website zelf verzorgen met WSN software of de productie volledig in handen van WSN geven.
 
Worldsites Network werd door Entrepreneur (USA) Magazine uitgeroepen tot N° 1 Franchise in Internet Services wereldwijd in 1999 en was de coverstory van The Franchise Magazine dit voorjaar.
 
 
Wat biedt WSN aan zijn klanten ?
 
Via zijn internationaal netwerk van Internet Consultants, biedt WSN hoogtechnologische knowhow op het gebied van internet toepassingen, aan een absoluut billijke prijs.
WSN ontwikkelt een netwerk van firma-presentaties per regio en voor de belangrijkste steden. Door een doordachte combinatie van marketing en promotie vindt elke Internetbezoeker in elke stad het locale WSN internetadres waaronder alle gegevens over de stad in kwestie en haar bedrijvigheid zich bevinden.
WSN klanten ontvangen een gratis Internetmarketing Handboek, dat voortdurend wordt aangevuld en geactualiseerd.
 
Regionalisering van het Internet
De laatste ontwikkeling van Worldsites Netwerk is de "Global Gateway". Hier kan de Internetbezoeker door elke stad van zijn keuze surfen. Enkel de naam van de stad ingeven op de homepage en een waaier van informatie komt naar je toe, van algemeen tot zeer specifiek ( bijvoorbeeld online pizza bestellen).
 
Experts Online
is één van Worldsites belangrijkste dienstverleningen. Het is een Forum waar ieder die een website heeft, interessante informatie en tips kan verstrekken aan de internetbezoeker.
 
Vacuuming Process Technologie en E-mail
Omslachtige mailings met dito kosten behoren tot het verleden. WSN heeft een eigen E-mail Vacuuming Proces voor de ontwikkeling van op maat gesneden databanken voor zijn klanten. Uit een gezamenlijke analyse met de onderneming wordt het ideale profiel van de potentiële klant ontwikkeld en daaruit worden de parameters voor de databank afgeleid. De kosten voor drukwerk, omslagen, port enz. vallen weg.
 
World Marketplace is het stokpaardje bij uitstek van WSN. Het bevat een selectie van ondernemingen, wiens websites met een directe hyperlink vanuit de homepage kunnen worden opgeroepen.
 
Smart site
WSN heeft uitvoerig geïnvesteerd in de ontwikkeling van een eigen SMART SITE Technologie, gebaseerd op de nieuwste databank- en cookie- technologie. Hierdoor kan elke ondernemer met een WSN website ten allen tijde op maat gesneden informatie ontvangen over de bezoekers van zijn site ( aantallen, herkomst, timing …). Verder kan hiermee ook de website voortdurend worden geactualiseerd, zodat potentiële klanten altijd weer bij ons terechtkunnen.
Met deze nieuwe technologie biedt WSN de meest actuele mediatechnologieën aan, zoals video-inlassingen, live-video-uitzendingen of 360 ° panorama-beeldtechniek.  
 
 
WSN productmogelijkheden
 
Vele kleine en middelgrote ondernemingen werken met dure ontwikkelaars samen voor de ontwikkeling van hun website. WSN franchisenemers kunnen dankzij de geavanceerde WSN designtechnologie snel een website creëren een instapprijs.
Door voortdurende publiciteit in traditionele media, en registratie bij meer dan 250 zoekmachines, kan WSN elke firma ontelbare klanten brengen.
 
WSN pakketten
 
Standaard WSN website voor de onderneming : dit Standaard pakket voorziet de onderneming van een professionele website tot 3 bladzijden. Hierop kunnen naar believen teksten of grafische voorstellingen ( foto"s ) worden ingevuld die de ondernemer met de Internet Consultant bespreekt. De standaard website heeft verder ook een verbinding naar het E-mailadres van de klant.
 
Premium WSN website voor de onderneming : het Premium pakket kan tot 8 bladzijden bevatten + de mogelijkheden van het basispakket. Bovendien bevat dit pakket Online-voordeelbonnen en de middelen om informatie over de bezoekers van de site te onthouden . De ondernemer kan ook audio- en videoclips inbouwen indien hij Online-Broadcasting wenst.  
World Merchant System : met het World Merchant System kan de ondernemer electronisch zaken doen, 24 uur per dag op een veilige manier en dit wereldwijd via het Internet afwikkelen. Dit systeem bevat een Intuïtieve Marketing technologie om de bestaande klanten te herkennen, een interactieve winkelwagen en de nieuwste ontwikkelingen voor integratie in de databank. Met het World Merchant System beschikken de ondernemingen over een Internetetalage ter waarde van 5000 EURO, met veilig betalingsverkeer door kredietkaarten. Dit systeem verschaft hun klanten ongelofelijke voordelen. Door het internationale karakter van WSN worden de ontwikkelingskosten gespreid over heel de wereld, waardoor de prijs/ kwaliteit verhouding uniek is in de markt.
 
 

Kan ook U bij ons terecht ?
 
Alle ondernemingen die publiciteit voeren, zijn potentiële klanten. Ondernemingen die reeds in de Gouden Gids, met brochures en reclamebonnen, in kranten en tijdschriften of via locale radio- of TV-stations publiciteit voeren, moeten we niet meer overtuigen welke waarde succesvolle publiciteit heeft. Publiciteit met een eigen website, online in uw eigen stad of regio is een must voor de nabije toekomst. Bovendien kan men door publiciteit via het internet gemakkelijk en voortdurend op de snelle veranderingen en dynamische markten inspelen.
 
Dynamische ondernemers kunnen ons bereiken :

Luc Jansen
Worldsites Network Benelux,
Hommelheide 24 te B-3511 Hasselt, België
Tel. +32 11 26 29 07 **** Fax. +32 11 22 32
54
lrjansen@worldsites.net www.worldsites.net
 

Deel: ' Worldsites Network zoekt ondernemers in Nederland '
Lees ook