Ingezonden persbericht


Wortell brengt pr- en communicatieactiviteiten onder bij LVTPR

Bunnik/Lijnden, 3 januari 2011 - Wortell kiest voor Lammers van Toorenburg Benelux PR (LVTPR) als nieuw communicatieadvies- en pr-bureau. Wortell en LVTPR gaan samen de naamsbekendheid van de ICT-dienstverlender vergroten en het bedrijf verder profileren als autoriteit op het gebied van Microsoft-ontwikkelingen.

Wortell is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van innovatieve oplossingen op het Microsoft-platform, voor bijvoorbeeld Azure, SharePoint, Unified Communications en Windows 7. Dit doet het bedrijf voor organisaties in branches als de zorg, bouw, overheid, onderwijs en zakelijke dienstverlening. Daarnaast levert Wortell het document- en dossiermanagementsysteem 360° waarmee het een belangrijke speler op het gebied van documentbeheer is. Wortell is een sprekend voorbeeld van een organisatie die 'het nieuwe werken' heeft omarmd.

"Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met LVTPR", zegt Luc Joziasse, marketing & sales director bij Wortell. "In ons streven naar grotere naamsbekendheid en het verder uitbouwen van onze expertrol in de markt, hebben we een partner nodig die niet alleen verstand heeft van pr en communicatie, maar ook creatief is, de markt kent en als klankbord dient. De ervaring die LVTPR heeft in het bieden van complete pr-diensten voor veel ICT-bedrijven is nog een plus, evenals hun expertise op het gebied van social media."

Over Wortell
Wortell is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van innovatieve oplossingen op het Microsoft-platform. Het bedrijf is overtuigd van de meerwaarde van innovatieve technologie en helpt organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen, door middel van toekomstgerichte applicaties. Hierin staat de duurzame relatie met de organisatie centraal. Dankzij de partnerovereenkomst met Microsoft heeft Wortell altijd toegang tot de nieuwste Microsoft-technologieën en kan het bedrijf de algemeen geaccepteerde standaarden bieden, die vervolgens kunnen worden aangepast aan de wensen en behoeften van de klant.

Met de introductie van het document- en dossiermanagementsysteem 360°, is Wortell op de Nederlandse markt één van de belangrijkste spelers op het gebied van documentbeheer. Wortell richt zich op het onderwijs, de zorg, de overheid, de bouwsector en het bedrijfsleven. Voor meer informatie: www.wortell.nl.

Over LVTPR
LVTPR is een pr- en communicatieadviesbureau dat werkt voor ruim zeventig klanten in uiteenlopende sectoren in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Vanuit vestigingen in Amsterdam, Brussel en Bunnik ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering en van traditionele media tot social media. Transparantie, professionaliteit,creativiteit en innovatie staan daarbij centraal. Lammers van Toorenburg Benelux PR werkt onder meer voor Juniper Networks, Equinix, Software AG IDS Scheer, Oxxio, Pernod Ricard Nederland, Monsterboard, Indesit Company, Medion, Sonos, NEDtrain. Voor meer informatie: www.lvtpr.com.

####

Deel: ' Wortell brengt pr- en communicatieactiviteiten onder bij LVTPR '


Lees ook