Ingezonden persbericht

Www.nederlandinbedrijf.nl geeft impressie van bedrijven

Nooit meer verder zoeken

HEUSDEN, 20040518 -- Met de lancering van www.nederlandinbedrijf.nl hopen de initiatiefnemers een goed product in de markt te hebben gezet, waarbij winkels en bedrijven tegen kostprijs zich kunnen presenteren aan potentiële klanten. We hebben veel bedrijven- en ondernemerssites bekeken en daar alle voordelen uitgehaald. Alle nadelen komen dus in onze site niet voor.


De site is van alle gemakken voorzien, en door gebruik te maken van het zgn. C.S.M. Content management systeem kan het desbetreffende bedrijf de volledige inhoud zelf beheren, en waar nodig aanpassen of verwijderen. De ondernemer komt per branche in het systeem te staan met drie foto's, 3 informatieve tekstblokken, N.A.W. gegevens, een roterende banner die op alle pagina's te zien zal, een routekaartje naar het bedrijf en op verzoek van winkeliers een waardebonnensysteem, waarbij de bezoeker kan kijken welke winkeliers er bepaalde acties hebben. Van deze acties kunnen er dan waardebonnen worden uitgeprint.

De zoek mogelijkheden zijn legio: Op branche, per gemeente, op zoekwoorden of op alfabet.

We hopen, dat veel mensen gebuik gaan maken van deze site omdat deze zeer zeker een toegevoegde waarde heeft. Over een klein jaar zal het vanzelfsprekend zijn dat men deze site gaat bezoeken als men een bepaald bedrijf zoekt.

Bedrijven die zich willen laten opnemen kunnen tegen een bedrag van slecht 2,00 Euro (excl. BTW) per maand een "paginagrote" vermelding krijgen.

Voor meer info kunt u contact opnemen met:

Loek van Tongeren
Tel: 0416-663333

Deel: ' Www.nederlandinbedrijf.nl geeft impressie van bedrijven '
Lees ook