Wyplay door Vodafone Spanje geselecteerd voor leveren van “Internet TV” Box

MARSEILLE, Frankrijk--(BUSINESS WIRE)-- 20101019 --

WYPLAY, toonaangevend in de hele wereld voor zijn vernieuwende TV-gecentreerde software, is door Vodafone Spanje uitgekozen voor het leveren van zijn bedrijfsklare volgende generatie Hybrid IPTV Box.

WYPLAY’s software ondersteunt op dit moment enkele van de toonaangevende Europese IPTV-operateurs, waaronder merknamen zoals SFR. Het aanbod van Wyplay is een van de meest uitgebreide op de markt verspreide PVR-functionaliteit voor mediaplayback via een 3D-interface, ondersteuning voor Widgets, en ongeëvenaarde connectiviteit.

Op de SIMO-Netwerkexpositie in Madrid lanceerde Juan Antonio Latasa, Manager van Video & Connected Home in Breedband Marketing op Vodafone Spanje, “Vodafone Internet TV”, een verbintenis tussen het beste van de televisie en de rijkdom van breedband:

  • Plezier van hoge definitie DTT gratis en tegen betaling (1ste HD-TV box tegen betaling in Spanje),
  • Profijt van een intelligente HD PVR,
  • Ontdekken van een persoonlijke multimedia-inhoud (via DLNA-technologie),
  • Belevenis van Internet TV (Widgets, OTT, Catch Up TV…)

“Vodafone zal de eerste operateur in Spanje zijn om TV met Internet te verbinden op zodanige wijze dat het aantrekkelijk en eenvoudig te gebruiken is”, zei Jacques Bourgninaud CEO Wyplay. Hij voegde hieraan toe, “Een van de belangrijkste voordelen is dat deze alles in één-oplossing overal in Spanje kan worden aangeboden zonder dat er hier een beperking met de Internet- bandbreedteverbinding aan vastzit. Wij zijn erg verheugd over het feit dat wij de vernieuwende partner van Vodafone Spanje zijn in dit project en ook in toekomstige projecten”.

Over Wyplay:

Onafhankelijk, globaal en internationaal erkend, levert Wyplay hoog ontwikkelde oplossingen voor aangesloten-HDTV's, Media Center CE-apparatuur, HD IPTV-boxen, DVB-S/C/T HD STB's, en in-home media-HDD producten.

De kern van het aanbod van Wyplay is de Wyplay Modular Solutions (WMS), een ingesloten, robuust en volledig uitgerust HD-softwareplatform. Hierop wordt de meest uitgebreide reeks van functionaliteiten op de markt geleverd voor zowel “in de box” en “in de wolk” aangesloten entertainmentbelevenissen. WMS levert onovertroffen connectiviteit en media-afspeelbaarheid. Naast de indrukwekkende familie van techniek en prestatie van WMS, levert Wyplay een elegante en intuïtieve 2D & 3D gebruikersinterface die op belangrijke wijze bijdraagt aan de kwaliteit die door de meest veeleisende klant kan worden beleefd. Wyplay stelt haar belangrijkste partners in staat tot het bouwen en aanpassen van hun eigen unieke oplossingen met behulp van de WMS Application Development Kit (ADK).

Voor meer informatie over "De aangesloten TV OS-leverancier", ga naar www.wyplay.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Wyplay
Dominique Feral
EVP Marketing
+33(0) 491 457 180

dferal@wyplay.com

Deel: ' Wyplay door Vodafone Spanje geselecteerd voor leveren Internet TV-Box '


Lees ook