X-MS laat Europese Overheden kennismaken met X-KEY oplossing


Wereldwijde veilige toegang naar centrale data en applicaties

DEN HAAG, 20071203 -- "Intutief in gebruik, 100% veilig, wereldwijd toegang naar een PC, server, bankrekening of webportaal. Dat is de X-KEY ", aldus Fulco Jungslager, directeur X-MS Nederland. De X-KEY is een totaaloplossing waarmee een 100 % veilige connectie wordt gemaakt tussen een "gast" PC en een host (PC, Server, Portaal). De standaard aanwezige sterke authenticatie- en autorisatiefunctionaliteit van de X-KEY kan worden gebruikt vanuit iedere willekeurige locatie waar ook ter wereld.

Op de gast PC wordt geen software genstalleerd (zero footprint). Het enige dat de gebruiker hoeft te doen is de X-KEY in een vrije USB poort steken en zijn paswoord ingeven, waarna de veilige verbinding automatisch
wordt gemaakt.

"2008 wordt opnieuw een succesvol jaar voor de X -KEY. Dat komt niet alleen vanwege het gebruik van hoogwaardige technologie en gepatenteerde veiligheidsmethodieken. Daarvan zijn onze klanten allang overtuigd. Wat zij werkelijk waarderen is het unieke gebruiksgemak en het feit dat wij 24 uur per dag ondersteuning geven in heel Europa "

Begin 2007 introduceerde X-MS de X-KEY bij diverse Ministeries. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Nederland gebruikt de X-KEY technologie in een uitgebreide Pilot-omgeving. De NATO heeft het systeem in 2006 al getest als Departementaal veilig en de AIVD kreeg dit jaar de beschikking over de broncode voor de uitvoering van een volledige certificering.

Zwaargewichten
"Als Europese partner van Route 1 , zijn we niet alleen verantwoordelijk voor lokale aanpassingen, maar bieden we onze klanten ook ondersteuning conform de Europese richtlijnen. We zijn bekend met lokale problemen, kunnen de juridische aspecten goed overzien en zijn in staat hen in contact te brengen met andere Europese gebruikers die in dezelfde situatie zitten." Zegt Hisham Lamei, Managing Director van het Europese hoofdkantoor van X-MS in Duitsland.
"Deze duidelijke klantgerichtheid maakt intensieve samenwerking mogelijk met zowel de belangrijke Europese telecommunicatieaanbieders (carriers) als grote industrile ondernemingen. Door de partnerovereenkomsten met deze "zwaargewich t en" in de Europese IT en Telecombranche wordt een maximale stabiliteit en performance voor lange tijd gegarandeerd. Eind 2008 is X-MS in 18 Europese landen gevestigd.

Achtergrond informatie X-MS
Aandacht van X-MS richt zich op gemakkelijk te gebruiken wereldwijde toegang
naar PC, bank accounts, server of portaal toepassingen. X-MS concentreert zich op de levering van al bewezen mobiele toepassingen die passen bij
haar uitgebreide kennis en kunde op het gebied van het mobiel maken van arbeidsplaatsen en commercile processen (BPM). Doelgroepen zijn organisaties en bedrijven die het veilig benaderen van beschermde informatie, productieprocessen en infrastructuren als noodzaak onderkennen. X-MS AG, opgericht in 2000, biedt een complete infrastructuur voor marketing, distributie support en logistiek. X-MS heeft kantoren in Aken (HQ), Keulen en
Den Bosch.


Deel: ' X-MS laat Europese Overheden kennismaken met X-KEY oplossing '
Lees ook