Mojo Concerts

**** 6 DECKS, 4 HOUR SET: X-PRESS 2 LIVE LIVE ****
---

Al jaren zijn Rocky, Diesel en Ashley Beedle bezig hun eigen weg te bepalen in voornamelijk de meer underground georienteerde dance-scene. Als

onbedoelde hit 'Muzik X-press'. Deze introductie kreeg al snel opvolging met de net zo succesvolle tracks 'London X-Press' en 'Say What'.

In de jaren die daarna volgden waren de heren in steeds wisselende bezettingen allemaal bezig met verschillende producties om dit jaar terug te komen met een niet erg voor de hand liggende collaboratie; met de medewerking van Talking Head's David Byrne is de eerste single 'Lazy' van het debuutalbum 'Muzikizum' een wereldhit in de maak. In Engeland verdiende de veelbesproken single 'Lazy' al een top 3 notering en ook in Nederland is de track op radio en tv prominent aanwezig.

De mannen van X-Press 2 zullen in de Max in de Melkweg een optreden van 4 uur ten beste geven en worden voorafgegaan door DJ Richard.

X-PRESS 2 (4 HOUR DJ SET)
Melkweg - Amsterdam
Vrijdag 17 mei 2002
Aanvang: 23.00 uur
Tickets: 15,- (+ lidmaatschap)(exclusief service kosten) Voorverkoop via Ticket Service bij de grotere postkantoren, VVV's, GWK's, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal. Tevens voorverkoop bij Boudisque en Get Records (beide Amsterdam).

Zoekwoorden:

Deel: ' X-Press 2 live in Amsterdam '
Lees ook