Negen keer in de prijzen in zestien categorieën:

Xerox' digitale productlijn wint Digital Office Awards 1999

Amstelveen, 5 maart 1999
Het Engelse Business Equipment Research and Test Laboratories heeft bij de uitreiking van zijn Digital Office Awards 1999 de lijn digitale kantoorproducten van Xerox uitgeroepen tot algemeen winnaar. Daarnaast won Xerox prijzen in negen van de zestien testcategorieën. In totaal werden 250 producten van 30 leveranciers getest.

Zien is geloven
Xerox was niet alleen de winnaar van het 'algemene klassement', maar werd ook onderscheiden met prijzen voor onder meer haar afwerkingsmodule DocuBinder 120 (innovatieprijs), de netwerkprinter DocuPrint N17, de digitale copier/printers Document Centre DC230 en DC265, de kleurencopier/printer DocuColor 40 en de analoge hoogvolume copier Xerox 5800. Xerox' DocuPrint N40 werd onderscheiden als de 'meest veelzijdig inzetbare netwerkprinter voor werkgroepen van het moment' en zou volgens het juryrapport door zijn lage prijs alleen al de prijs hebben gewonnen. De onderscheiding voor het beste netwerkmanagementsysteem ging naar Xerox' software-oplossing CentreWare, dat volgens het testverslag gebruikers van copiers en printers in het netwerk meer feedback en informatie verschaft dan welk ander systeem ook. Een citaat uit het rapport: "Zien is geloven."

Testverslagen van de Digital Office Awards 1999 zijn terug te vinden op internet, www.datacheck.net.

The Document Company Xerox
The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers -zowel zwart/wit als (steun)kleur- en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket document outsourcing diensten, op het gebied van documentproductie, documentbeheer, workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de kantoor-, productie- en service-omgeving is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1998 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 19,4 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (marketingorganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.600 mensen werkzaam.

Deel: ' Xerox' digitale productlijn wint Digital Office Awards 1999 '
Lees ook