DC 220B productief en veelzijdig door digitale technologie:

Xerox introduceert Document Centre voor kleinere werkplekken

Amstelveen, 27 september 1999
Xerox introduceert de Document Centre 220B, een aanvulling op Xerox succesvolle lijn van digitale netwerksystemen, speciaal bedoeld voor kleinere werkomgevingen met lagere afdrukvolumes. De 220B is leverbaar als digitale copier of als copier/printer en kan in de laatstgenoemde uitvoering in het netwerk worden opgenomen. In dit geval wordt gebruik gemaakt van de door Xerox ontwikkelde user interface/printdriver CentreWare. CentreWare werd in 1999 door het gezaghebbende marktonderzoekbureau Business Equipment Research & Test Laboratories uitgeroepen tot het beste Network Management System.

Voordelen van digitale technologie
De DC 220B biedt een hoge afdrukkwaliteit van 400 x 400 dots per inch (dpi) als copier en 600 x 600 dpi met 256 grijswaarden als printer. Nadat een document is ingescand, zorgt de DC 220B ervoor dat de afdrukkwaliteit voor tekst, afbeeldingen en halftonen automatisch wordt geoptimaliseerd. Dit resulteert in een scherpte, grijswaardenniveau en belichtingskwaliteit die alleen met digitale technologie kunnen worden bereikt.

De DC 220B komt volledig tegemoet aan de steeds hogere productiviteitseisen binnen organisaties. Zo zorgt het uiterst korte papierpad voor een hoge betrouwbaarheid en kunnen kopieeropdrachten door de scan once-print many-functionaliteit snel worden uitgevoerd. De DC 220B is goed voor 20 A4- en 10 A3-afdrukken per minuut.

Zeer eenvoudige bediening
Dankzij het logisch opgebouwde Windows-look&feel aanraakscherm van de DC 220B kunnen ook onervaren gebruikers zonder problemen kopieeropdrachten uitvoeren. Grote symbolen en duidelijke aanwijzingen leiden de gebruiker eenvoudig door het grote aantal bewerkingsmogelijkheden, zoals het afdrukken uit ingebonden originelen, het wissen van randen of kaders, beeldverschuiving, vergroten/verkleinen en automatische belichting.

Vier configuraties
De Document Centre 220B is beschikbaar in vier configuraties:
* DC 220B-1: copier/netwerkprinter met 2-laden module en document scanner

* DC 220B-2: copier/netwerkprinter met 2-laden module en afdekklep
* DC 220B-3: digital copier met 1 lade en document scanner
* DC 220B-4: digital copier met 1 lade en afdekklep

De configuraties 1 en 2 zijn voorzien van 10 MB werkgeheugen. De document scanner in configuratie 1 en 3 verwerkt originelen van A5 t/m A3 en gewichten van 60 t/m 120 grams en biedt tevens de mogelijkheid dubbelzijdige originelen enkelzijdig af te drukken. De scanner heeft een capaciteit van 50 originelen en kan gemengde formaten verwerken.

Prijs en beschikbaarheid
De Document Centre 220B is per direct beschikbaar. Adviesverkoopprijzen beginnen vanaf fl. 9.995,- excl. BTW voor het basismodel copier en fl. 16.150,- excl. BTW voor het basismodel copier/netwerkprinter.

The Document Company Xerox
The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers - zowel zwart/wit als (steun)kleur - en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket document outsourcing diensten, op het gebied van documentproductie, documentbeheer, workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de SOHO-, kantoor-, productie- en service-omgeving is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1998 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 19,4 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (verkooporganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.000 mensen werkzaam.

Deel: ' Xerox introduceert Document Centre voor kleine werkplekken '
Lees ook