Persbericht

Zeer laag geprijsde kleureninkjetprinter voor stand-alone en netwerkgebruik: Xerox introduceert DocuPrint C15 Colour Inkjet Printer

Amstelveen, 28 april 1999 -- Xerox introduceert de DocuPrint C15 kleureninkjetprinter. De C15 print tot 6 pagina's per minuut (ppm) in kleur, tot 10 ppm monochroom en levert met een resolutie van 1200 x 1200 dots per inch (dpi) standaard een fotografische afdrukkwaliteit voor de zeer lage winkelprijs van f 699 incl. BTW. De haarscherpe afdrukkwaliteit in zowel zwart als kleur maken de DocuPrint C15 bij uitstek geschikt voor professionele documenten, presentaties, grafieken, foto's, correspondentie, etc.

De C15 is ontworpen voor gebruik in de kantooromgeving en kan met behulp van Xerox CentreDirect External Print Server worden opgenomen in het netwerk. Naast de invoerlade met een capaciteit van 150 vel biedt de C15 twee extra invoermogelijkheden: een lade voor 10 vel en een sheetfeeder voor de handmatige invoer per vel. Aan de uitvoerkant heeft de C15 een capaciteit van 60 vel normaal papier. De printer is naast gewoon papier geschikt voor afdrukken op foto-, gecoat en glanzend papier, transparanten, etiketten, etc. De DocuPrint C15 is een verdere uitbreiding van het assortiment kleureninkjetprinters van Xerox dat tot nu toe bestond uit de DocuPrint C20 voor netwerkgebruik en de op de SOHO-gebruiker gerichte DocuPrint XJ6c en XJ8c.

Beschikbaarheid De DocuPrint C15 is direct leverbaar en wordt geleverd met één jaar garantie en de ondersteuning van een telefonische hulplijn voor directe assistentie.

The Document Company Xerox The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers - zowel zwart/wit als (steun)kleur - en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket document outsourcing diensten, op het gebied van documentproductie, documentbeheer, workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de kantoor-, productie- en service-omgeving is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1998 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 19,4 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (marketingorganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.600 mensen werkzaam.

_____

Deel: ' Xerox introduceert DocuPrint C15 Colour Inkjet Printer '
Lees ook