Persbericht

WorkCentre Xi70c is volwaardige flatbed scanner/copier, printer en fax inéén:

Xerox introduceert eerste flatbed inkjetmultifunctional

Amstelveen, 17 juni 1999 ­ Xerox introduceert haar eerste multifunctionele flatbed inkjetsysteem, de Xerox WorkCentre Xi70c Colour All-in-One. Dit nieuwe systeem is een compacte alles-in-één oplossing voor kleurenprinten, kopiëren, scannen en PC-faxen. De Xi70c is lager geprijsd dan zijn rechtsstreekse concurrent, de HP OfficeJet R40.

De WorkCentre Xi70c kan als copier zonder PC-verbinding worden gebruikt en is door zijn flatbed-ontwerp geschikt voor kopiëren van elk soort document ­ van boeken en tijdschriften tot kwetsbare originelen. De copier verkleint/vergroot van 25 tot 400 procent en levert een professionele afdrukkwaliteit.

De WorkCentre Xi70c print in zwart/wit tot 9 pagina's per minuut (ppm) en 5 ppm in kleur, met een resolutie van 1200 x 1200 dots per inch (dpi). Kopieën worden geproduceerd met een snelheid van 8 stuks per minuut in zwart/wit en 4 stuks per minuut in kleur, met een resolutie van 600 x 600 dpi. De scanresolutie van 600 x 600 dpi kan worden geïnterpoleerd tot 2400 x 2400 dpi.

De WorkCentre Xi70c is uitgerust met verschillende features gericht op een hoge inzetbaarheid en productiviteit. Als de gebruiker bijvoorbeeld tijdens de uitvoering van een printopdracht een kopie wil maken, stelt de Xi70c de printopdracht uit om de kopieeropdracht mogelijk te maken. De Xi70c waarschuwt de gebruiker wanneer de inkt dreigt op te raken en wordt geleverd inclusief een parallelle printerkabel. Daarnaast beschikt de WorkCentre Xi70c over een aantal geavanceerde kopieerfuncties, zoals het kopiëren van twee pagina's op één pagina, een poster maken van een beeld of document en het 'klonen' van afbeeldingen voor meerdere afdrukken op dezelfde pagina. Het systeem is uitgerust met een gebruikersvriendelijk bedieningspaneel met LCD-scherm.

De WorkCentre Xi70c werkt onder Windows 3.x, Windows 95/98 en Windows NT. De Xi70c wordt geleverd met TextBridge Pro 98 en Pagis Pro 2.0 scansoftware en LaserFax Lite 3.5 faxsoftware voor PC-faxen.

Beschikbaarheid
De WorkCentre Xi70c is vanaf half juli beschikbaar en wordt op de Nederlandse markt verkocht via de kantoorvakhandel, computerspeciaalzaken en de Xerox Document Houses. De Nederlandse adviesverkoopprijs wordt binnenkort bekend gemaakt. The Document Company Xerox
The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers - zowel zwart/wit als (steun)kleur - en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket document outsourcing diensten, op het gebied van documentproductie, documentbeheer, workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de SOHO-, kantoor-, productie- en service-omgeving is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1998 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 19,4 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (marketingorganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.000 mensen werkzaam.

Deel: ' Xerox introduceert eerste flatbed inkjetmultifunctional '
Lees ook