Xerox-producten in de prijzen bij Amerikaanse bladen

Amstelveen, 12 januari 1999
In de laatste paar maanden van 1998 hebben verschillende Xerox-producten klinkende prijzen in de wacht gesleept bij productvergelijkingen door toonaangevende Amerikaanse publicaties.

Drie keer Most Valuable Product
Zo kwamen drie producten van Xerox als beste uit de kritische testen van PC Computing's Most Valuable Product (MVP) awards. Xerox' 32-ppm netwerkprinter DocuPrint N32 kwam als eerste uit de bus in de categorie High-Speed Network Laser Printers. De geavanceerde WorkCentre XD100, een digitale copier en laserprinter ineen, won het bij de digitale copiers. Xerox' derde MVP-award winnaar was Pagis Pro
2.0 van Xerox-onderdeel ScanSoft. Dit product liet de concurrentie achter zich in de categorie Document Management, als eerste scan-oplossing met karakterherkenning op professioneel niveau, document management, kleurenkopieren met één druk op de knop en uitgebreide mogelijkheden voor fotobewerking.

Onderscheidingen voor DocuPrint N-serie
De DocuPrint N24, N32 en N40 vielen ook in de prijzen bij de redactie van 'The Mid-Volume Printer Guide', uitgegeven door de onafhankelijke Amerikaanse organisatie 'Better Buys for Business'. De drie printers werden geprezen om hun uitstekende eigenschappen in de categorie werkgroepprinters tussen 20 en 40 pagina's per minuut. Tot op heden werd de Xerox DocuPrint N-serie al meer dan tien keer onderscheiden.

The Document Company Xerox
The Document Company Xerox is wereldwijd marktleider in producten, systemen, services en supplies voor document processing en document management. Naast toonaangevende copiers, printers - zowel zwart/wit als (steun)kleur - en multifunctionele apparatuur biedt Xerox een breed pakket document outsourcing diensten, op het gebied van documentproductie, documentbeheer, workflow, netwerken en ondersteuning. Als technologisch solutions provider voor de kantoor-, productie- en service-omgeving is Xerox actief in meer dan 130 landen. Xerox realiseerde in 1997 met haar kernactiviteit document processing wereldwijd (exclusief Japan) een omzet van US $ 18,2 miljard. Bij de Nederlandse vestigingen van Xerox in Amstelveen (hoofdkantoor), Zeist (marketingorganisatie) en Venray (productie, recycling en Europees logistiek centrum) zijn in totaal meer dan 3.600 mensen werkzaam.

Deel: ' Xerox-producten in de prijzen bij Amerikaanse bladen '
Lees ook