Persbericht XEROX op CeBIT 2003 12 ­ 19 maart 2003
Hal 1 ­ stand nr. 2g8

XEROX toont op CeBIT innovatieve oplossingen voor productiviteitsverbetering in kantooromgevingen

Nieuwe producten en vooruitstrevende technologie

Amstelveen, 17 februari 2003 ­ De CeBIT tentoonstelling in Hannover biedt voor Xerox ook dit jaar weer een belangrijk platform om zich te presenteren, getuige ook het gegeven dat Xerox¹ CEO en President Anne Mulcahy als keynote spreker zal optreden tijdens het ICT World Forum. Ook zal Mulcahy op 12 maart een presentatie geven aan de internationale pers en consultants gedurende het Norddeutsche Landesbank Nord/LB Forum op de CeBIT campus.

Xerox zal op CeBIT eens te meer haar innovatieve en leidende rol in de ontwikkeling van kantoortechnologie tonen. Zij doet dat onder meer via de introductie van een tweetal aanvullingen op haar serie productiviteitsverhogende, multifunctionele apparatuur, t.w. de DocuColor 3535 printer/copier en de Xerox 1010 printer/copier. Beide producten zijn ontwikkeld op basis van de meest geavanceerde technologie, het hoogst mogelijke prestatieniveau en een dito afdrukkwaliteit. Tevens zal Xerox meerdere toonaangevende producten demonstreren uit haar uitgebreide portfolio printers, multifunctionals en document management oplossingen.

Met de toevoeging van de DocuColor 3535 op de DocuColor­serie, waartoe ook de populaire DocuColor 12 en de onlangs geïntroduceerde DocuColor 1632 en 2240 producten behoren, onderstreept Xerox haar marktleiderschap op het gebied van kantoorproductiviteit en ­innovatie. De DocuColor 3535 is het snelste en meest krachtige multifunctionele kleurensysteem, mede dankzij de toepassing van Xerox¹ unieke Emulsion Aggregation (EA) toner in combinatie met de bewezen print-engine technologie uit de DocuColor 12 en de onlangs geïntroduceerde DocuColor 2000 familie. Daarmee zet Xerox een nieuwe industriestandaard op het gebied van output-kwaliteit, prijs-prestatieniveau en productiviteit in het middenvolume-segment voor kleurprinten, -kopiëren en scannen.

Xerox¹ EA-toner draagt in belangrijke mate bij aan de uitzonderlijk goede afdrukkwaliteit en hoge betrouwbaarheid van de DocuColor 3535, alsmede aan de lage operationele kosten van het nieuwe model, dat print en kopieert met een snelheid van 35 kleuren- of zwart/wit-pagina¹s per minuut (ppm).

Op haar CeBIT-stand toont Xerox ook de nieuwe Xerox 1010 digitale 101 ppm zwart-wit printer/copier met full colour OEscan back¹ mogelijkheden. Het systeem combineert de snelheid en eenvoud van een kopieermachine met de flexibiliteit en afwerkmogelijkheden van een OElichte¹ productieprinter. Xerox ziet deze machine als een ideale oplossing voor, alsmede een versteviging van haar positie in de markt van de grotere kantooromgevingen en in die van de kleine tot middelgrote printshops. De Xerox 1010 beschikt als enige in zijn klasse over een scanner voor zowel zwart/wit als full colour documenten.

Verder toont Xerox haar uitgebreide lijn productieve netwerkprinters, waaronder de nieuwe Phaser 7300 A3 kleurenprinter en de succesvolle Phaser 8200 A4 solid ink kleurenprinter. Beide printers zijn uitermate geschikt voor toepassing in werkgroepen waar een hoge productiviteit en kleuren-afdrukkwaliteit wordt gevraagd. Daar waar een nog hogere snelheid wordt gevraagd, biedt Xerox de Phaser 6200 A4 single pass laserprinter aan. Deze printer combineert duurzaamheid bij een snelheid van 16 ppm met een uitstekende afdrukkwaliteit. Tenslotte mag de Phaser 7700 A3 single pass kleuren-laserprinter niet onvermeld blijven. Deze printer is ontworpen voor grafimedia-professionals die vanzelfsprekend de hoogst mogelijke afdrukkwaliteit verlangen. Alle vier genoemde printers zijn het resultaat van Xerox¹ achtjarige en onvergelijkbare ervaring in onderzoek en ontwikkeling van single pass kleuren-printtechnologie.

Die CeBIT-bezoekers die uitsluitend op zoek zijn naar een stand-alone kopieerapparaat, doen er goed aan om de Xerox DocumentCentre 500-serie te gaan bekijken. Dit systeem kan worden aangeschaft als OEgewoon¹ een machine voor duurzaam kopieergebruik, maar kan ook gemakkelijk worden ge-upgrade naar (of direct als zodanig worden besteld) een productieve multifunctionele kantoormachine die zich makkelijk aanpast aan groeiende behoeften.

Xerox toont niet alleen hardware, maar heeft ook veel te bieden aan software-oplossingen voor document- en kleurenmanagement. Enkele interessante voorbeelden uit het aanbod zijn: ... De nieuwe Splash G640 server die specifiek is ontworpen voor de DocuColor 12 printer/copier. Deze krachtige server biedt de grafische professional een grote kleurprecisie en geavanceerde workflow-beheersing voor afdrukken en kleurproeven van een hoge constante kwaliteit. ... CentreWare Web voor een effectief beheer van alle aanwezige output-apparatuur. ... Xerox FlowPort zorgt voor een gemakkelijk, snel en soepel omschakelen van afdrukken naar digitale informatie en omgekeerd. ... Met mDoc kunnen beveiligde documenten op afstand worden benaderd. ... Rightfax is ontwikkeld voor gebruikers van Xerox Document Centre-systemen, waardoor ze op een en hetzelfde systeem kunnen faxen, printen en kopiëren. Rightfax is kosten- en tijdsbesparend voor zowel de gebruikers als de systeembeheerder. Xerox Office neemt al een leidende positie in als het gaat om innovatie van de kantoortechnologie, met het breedste assortiment in A3 en A4 monochrome en kleuren-werkgroepprinters, alsmede met productiviteitsverhogende multifunctionele producten en document management oplossingen. Meer informatie is te vinden op internet: www.xerox.com/officeprinting. U kunt ook bellen naar 020 ­ 656 31 84.

Over Xerox Europe

Xerox Europe, de Europese organisatie van Xerox Corporation, levert een uitgebreide range aan Xerox producten, oplossingen en diensten, alsmede bijbehorende supplies en software. Het aanbod richt zich op drie hoofdgebieden: kleine tot grote kantoren, productie-omgevingen in de grafische en printing-industrie en services, waaronder consulting, systeemontwerp en -management en facilitaire diensten rond documentgerelateerde toepassingen.

Xerox Europe heeft productievestigingen in Nederland, Ierland en het Verenigd Koninkrijk en een geavanceerd R&D centrum in Grenoble (Frankrijk). Meer informatie over Xerox Europe is te vinden op www.xerox.com.

Xerox, The Document Company® en het digitale X zijn handelsmerken van Xerox Corporation. Alle andere merken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke ondernemingen.


---

Deel: ' XEROX toont op CeBIT innovatieve oplossingen voor productiviteitsver.. '
Lees ook