ADSL

ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) is een nieuw type vaste internetverbinding via de gewone telefoonlijn, waarmee u voor een vast bedrag per maand onbeperkt en razendsnel kunt internetten zònder telefoontikken. ADSL wordt onder de naam Mxstream door KPN in Nederland geïntroduceerd. XS4ALL en Planet Internet zijn de eerste internetproviders die ADSL-abonnementen in Nederland gaan aanbieden.

Uit eigen onderzoek is gebleken dat XS4ALL-abonnees grote behoefte hebben aan snelle, betrouwbare en vaste internetverbindingen. Met ADSL geeft XS4ALL u nu een serieus alternatief voor analoge modems, ISDN en kabel. Nadat uw telefoonlijn geschikt is gemaakt voor ADSL en er een speciaal modem is geïnstalleerd, kunt u internetten met hoge snelheid en zonder telefoontikken. Met een ADSL-abonnement bent u altijd online. XS4ALL gaat verschillende ADSL-abonnementen aanbieden: Fast ADSL voor thuisgebruik en Advanced ADSL en Professional ADSL voor de zakelijke markt.

De introductie van ADSL laat nog even op zich wachten, maar vanaf maart 2000 is ADSL beschikbaar in delen van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Vanaf zomer 2000 wordt er door KPN gewerkt aan landelijke dekking.

Op deze webpagina's informeren wij u graag over de mogelijkheden van ADSL.

Deel: ' XS4ALL introduceert ADSL '
Lees ook