Yellow & Red breidt CMS portfolio uit met Kentico CMS


EINDHOVEN, 20101202 -- Yellow & Red is onlangs toegetreden tot het partner programma van Kentico en breidt hiermee de CMS en e-commerce dienstverlening uit.

Al meer dan 10 jaar ontwikkelt Yellow & Red e-commerce content management oplossingen voor een verscheidenheid van klanten in Nederland en Belgi. Het Eindhovense bedrijf maakt hierbij gebruik van diverse state-of-the-art producten en heeft zich tot dusver voornamelijk op het high-end segment van de markt gericht.

Met het Kentico-partnership breidt Yellow & Red haar dienstenpakket uit naar een breder marktsegment met veelal kleinschaliger oplossingen. Kentico CMS is een aantrekkelijk geprijsd product en kan ook de vergelijking met de duurdere producten in vele opzichten prima doorstaan.

Gecombineerd met haar uitgebreide kennis van grootschalige websites en e-commerce toepassingen zet Yellow & Red met Kentico een sterke propositie in de markt. De CMS en e-commerce modules van Kentico worden door Yellow & Red gentegreerd met backoffice systemen waaronder SAP-ERP en Microsoft SharePoint.

Over Yellow & Red
Yellow & Red realiseert e-commerce, content management- en collaboration oplossingen voor toonaangevende klanten in Nederland en Belgi. Het bedrijf beschikt over een 10-jarig track record van succesvolle internetprojecten op basis van bewezen technologien waaronder het Microsoft platform. Yellow & Red werkt onder meer voor de Nederlandse Spoorwegen, Center Parcs, Philips, KPN, VDL, DENSO Europe en DAF Trucks. Het bedrijf maakt vanaf 1 januari 2010 deel uit van the Ctac Powerhouse Group.

Meer informatie over Yellow & Red: www.yellowred.nl of bel met Armand de Groot (040 205 40 00).

Meer informatie over Kentico Software: www.kentico.com


Deel: ' Yellow & Red breidt CMS portfolio uit met Kentico CMS '
Lees ook