Ingezonden persbericht


Persbericht van de Raeliaanse Beweging Nederland

YES TO HUMAN CLONING - het nieuwe boek van RAEL

In zijn nieuwe boek 'Yes to human cloning' geeft RAEL, oprichter van de Internationale Raeliaanse Beweging (zie: www.rael.org ) en Clonaid ( zie: www.clonaid.com ) zijn vooruitziende positieve visie op veelbelovende wetenschappelijke ontwikkelingen in de nabije toekomst van de mensheid.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

* Kloneren van mensen: de meest voorkomende vooroordelen ten aanzien van het kloneren van mensen worden in heldere bewoording ontrafeld.
* Genetisch gemanipuleerd voedsel: een mogelijke oplossing voor de honger in de wereld.
* Het Internet: een religieuze ervaring. Alle mensen op aarde kunnen met elkaar communiceren. Volledige vrijheid van meningsuiting leidt uiteindelijk naar vrede.
* Nano-technologie: betekent het einde van werk en geld. Microscopische robots zullen alles wat we nodig hebben kunnen produceren.
* Nieuwe technologie en de bescherming van de natuur: de nano-technologie maakt alle vervuilende industrie overbodig.
* Een beschaving van plezier: Een echte beschaving is er een zonder militarisme en geweld, gebaseerd op vervulling en plezier.
* Transhumanisme: o.m. de mogelijkheid om het geheugen en de persoonlijkheid van een persoon in een computer te 'downloaden" en zo eeuwig te leven.
* Biologische robots: met het uiterlijk van mensen maar zonder de mogelijkheid tot zelfprogrammering en zonder de capaciteit tot reproduceren.
* Macrobiologie - Huizen in de toekomst - Ruimte verkenning - Een electronische democratie - Een kind 'a la carte' - De waarheid over clonaid

Dit is een boek om ons voor te bereiden op een onvoorstelbaar mooie wereld, veranderend in een paradijs, waarin we niet meer hoeven te werken!

Voor algemene informatie over de Raeliaanse Beweging en haar doelstellingen kunt desgewenst contact opnemen met Bart Overvliet:

Tel: 020-6686512 E-mail: netherlands@rael.org

Deel: ' 'Yes to human cloning' - nieuw boek van Rael '
Lees ook