Ingezonden persbericht


YMCA GOSPELCHOIR GEEFT BENEFIETCONCERT VOOR KINDERDORP IN HAITI

Op zaterdag 6 oktober (aanvang 20:00 uur) organiseert het YMCA Gospel Choir een gospelconcert i.s.m. Stichting Hart voor Haïti. Voor zo'n 560 mensen is er de mogelijkheid om in de bekende Zuiderkerk (te Delft) het benefietconcert bij te wonen. De opbrengst van de kaartverkoop zullen in zijn geheel ten goede komen voor de exploitatie van een kinderdorp in Haïti waar zo'n 150 thuisloze kinderen een dak boven hun hoofd aangeboden krijgen en een goede schoolopleiding.

Het YMCA Gospel Choir is een inmiddels bekend gospelkoor geworden bestaande uit totaal 70 leden (inclusief band). Het YMCA Gospel Choir neemt je mee in de wereld van zowel traditionele als moderne gospel(hits), daar herken je zowel Afrikaanse als eigentijds Amerikaanse en West Europese invloeden. Ervaring is al opgedaan met diverse optreden in een diversiteit van kleine en grote locaties, zoals kerken, café 's, festivals, theater en openlucht optredens. Ook is er een CD gemaakt en zijn er diverse radio-opnames geweest. Tevens is er een goede samenwerking ontstaan met Linda Wagemakers naar aanleiding van samengehouden concerten. Kortom het YMCA Gospel Choir zingt en speelt de gospelsterren van de hemel. De muzikale regie is in handen van Rob Buis.

Als solist zal op 6 oktober a.s. de bekende gospelzanger Tylio optreden (o.a. bekend als zanger van de groep Gods's Unity). Muzikaal zal hij worden begeleid door de fantastische band van het YMCA gospelchoir. De kaarten voor het concert zijn vanaf heden beschikbaar (entreeprijs f 25,--). De kaarten kunt u telefonisch reserveren via telefoonnummer 06-51256415. De entreekaarten zijn dan voor u gereserveerd en kunt u een half uur voor de aanvang van het concert afhalen bij de Zuiderkerk gelegen aan het Achterom 46 te Delft (adres Zuiderkerk). Het is ook mogelijk om via E-mail uw kaartjes te reserveren o.v.v. uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer, het emailadres is secretariaat@hartvoorhaiti.nl. Verdere informatie over de betreffende samenwerkende organisaties kunt u ook via de volgende websites verkrijgen: www.hartvoorhaiti.nl en www.ymcagospelchoir.nl.

Stichting Hart voor Haiti
Sonoystraat 65
2581 VJ DEN HAAG
06-51256415

Deel: ' YMCA Gospel Choir geeft benefietconcert voor kinderen Haiti '


Lees ook