Yonego organiseert: het Google Glass Event


Breda, 20140417 -- Altijd al nieuwsgierig geweest naar de Google Glass? Eind 2014 ligt de bril in de schappen, maar Yonego biedt u de mogelijkheid nu al kennis te maken met deze futuristische bril. Op donderdag 24 april houdt internetmarketingbedrijf Yonego van 17:00 tot 20:00 uur namelijk zijn allereerste Google Glass Event. Tijdens dit evenement krijgt u een korte demonstratie over de werking van de bril, waarna iedere aanwezige de Google Glass geheel zelf mag uitproberen.

Het event zal donderdag 24 april plaatsvinden in het kantoorpand van Yonego aan de Prinsenkade 5 te Breda. De inloop is van 17:00 tot 17:30 uur, waarna er een demonstratie gegeven wordt door het team van Yonego. Deze demonstratie zal over de meest opvallende functies van de Google Glass gaan. Hierbij kunt u denken aan Augmented Reality, het (voor)lezen van emails en het maken van foto’s of video’s. Na deze demonstratie mag iedere deelnemer persoonlijk kennis maken met de Google Glass.

Nadere informatie over het Google Glass Event vindt u op de website van Yonego: www.yonego.nl/glass. Hier kunt u zich ook direct inschrijven. 


Deel: ' Yonego organiseert het Google Glass Event '
Lees ook