gemeente albrandswaard


yorin drive in show in bassline !

zaterdag 22 juni is het dan zover. op veler verzoek strijkt de yorin drive in show neer in jongerencentrum bassline te poortugaal. een nieuw high-tech decor, perfect geluidssysteem en een spetterende lichtshow met veel speciale effecten. spektakel, ouderwets vermaak en moderne muziek samengevoegd in vier uur non stop plezier, dat zijn slechts enkele ingredienten van de oudste, populairste en meest ervaren drive in shows van nederland.

het waren in 1965 mannen als rob out, adje bouman en lex harding die de drive in show in nederland introduceerden. tegenwoordig wordt nederland als het ware overspoeld door drive in shows, maar zelden benaderen zij de kwaliteit van de yorin drive in show. ga zelf maar na: een drive in show die per avond op vier verschillende plaatsen tegelijk kan staan, mag gerekend worden tot de grootste van nederland. met zo'n 16 djs, waaronder klinkende namen als wouter van der goes.

tijdens de vier uur durende show met twee djs worden er diverse spelletjes met het publiek gespeeld, waarmee leuke hebbedingetjes zoals shirts, caps, stickers en pennen mee te winnen zijn.

de yorin drive in show wordt aangekondigd op yorin tv, yorin fm, yorin teletekst en internet, dus wij verwachten een volle bak ! see you there !

entree 5 euro (voor alle leeftijden)
de djs starten hun show om 21.00, zaal open om 20.00 uur

voor meer info: stichting welzijn jongeren albrandswaard/ jongerencentrum bassline 010-5014472

Deel: ' Yorin Drive In show in Bassline Albrandswaard '
Lees ook