BLUM EN PARTNERS

Amateurvoetbal krijgt razendsnelle informatieservice

PERSBERICHT

Youri brengt nieuws uit Hoofdklasse op gsm
Amateurvoetbal krijgt razendsnelle informatieservice

NIEUWEGEIN, 3 oktober 2001-- Voor liefhebbers die de competitie amateurvoetbal op de voet volgen introduceert Youri VoetbalAlert. Deze berichtendienst voor iedereen met belangstelling voor de hoogste afdelingen van het amateurvoetbal geeft rust- en eindstanden door van alle wedstrijden die de 84 teams in de Hoofdklasse zaterdag- en zondag-amateurs spelen. Als sms-bericht via de mobiele telefoon, of in de vorm van e-mail komt het nieuws heel snel naar je toe.

Naast snelheid en accuratesse biedt Youri meer voordelen. Zo kan een abonnee precies de informatie selecteren die hij wil hebben - niks meer, niks minder. Via de website (www.youri.nl) kan hij aangeven dat hij bijvoorbeeld alleen de rust- en eindstanden van zijn favoriete club of van andere deelnemers op z'n mobiele telefoon wil ontvangen. En wie zijn voorkeuren wil wijzigen, kan dat eenvoudig doen via een overzichtelijk menu op de site van Youri. Op elk gewenst moment. Ongelimiteerd.
Youri verwacht VoetbalAlert binnenkort uit te breiden met actuele ranglijsten, het complete programma voor de komende week en afgelastingen.

Zelfs in de betaling toont Youri zich makkelijk en eenvoudig. Youri biedt de mogelijkheid om de berichten direct via het mobiele telefoonabonnement af te rekenen. Dit is vooralsnog alleen mogelijk voor KPN- en Libertel-abonnees en voor Libertel pre-paid klanten. Een SMS-bericht kost 55 Eurocent. In een bericht zijn maximaal 7 uitslagen verwerkt, afhankelijk van de gekozen voorkeuren van de gebruiker. Om kennis te maken met VoetbalAlert krijgen nieuwe gebruikers die zich nu aanmelden de berichten tot 1 november a.s. gratis.

Over Youri
Youri - Your Information - ontwikkelt en distribueert elektronische informatiediensten voor de zakelijke en consumentenmarkt. Youri brengt de informatie naar je toe, je hoeft de informatie niet zelf meer overal vandaan te halen. De onderneming maakt daartoe gebruik van diverse communicatiemiddelen: (mobiele) telefonie, fax en e-mail. Naast Voetbalinformatie over de Hoofdklasse amateurs biedt Youri de volgende informatiediensten: Nieuws, Weer, TV-speelfilm, Betaald voetbal, E-mail Alert, Financiële informatie en Verkeersinformatie. Een andere dienst is YouriAssistant: Youri treedt dan op als telefonist namens zijn klant en rapporteert tweemaal daags over de binnengekomen telefoontjes.
Website: www.youri.nl


---

Zoekwoorden:

Deel: ' Youri introduceert VoetbalAlert berichtenservice via gsm '
Lees ook