Yvon Veugelers algemeen directeur van Allure Uitzendbureau


UTRECHT, 20080331 -- Yvon Veugelers (1963) is inmiddels begonnen als algemeen directeur van Allure Uitzendbureau. Zij gaat zich in die functie bezighouden met de dagelijkse gang van zaken binnen de organisatie. Yvon Veugelers was hiervoor mededirecteur/eigenaar van T'recens, een trainingsbureau gespecialiseerd in vaardigheidstrainingen voor de zakelijke dienstverlening. Eerder werkte ze acht jaar in de uitzendbranche.

De functie van algemeen directeur is nieuw bij Allure Uitzendbureau. De aandeelhouders Paul Swaep en Ed Bos, die de organisatie ruim vijftien jaar geleden hebben opgericht, gaan zich vooral concentreren op speciale projecten. Yvon Veugelers: "Paul en Ed vonden dat de organisatie toe was aan een nieuwe stap en dat bij die stap ook een andere bestuursvorm hoorde. Aan mij de taak om daar op de juiste wijze invulling aan te geven en Allure Uitzendbureau te brengen naar wat strategisch de bedoeling is. Passend bij onze visie en missie. We hebben een heel duidelijk expansieprogramma. Langs de gangbare paden, dus met onze vestigingen, en via de digitale weg van onze virtuele uitzendbureaus".

"Ik ben er vijftien jaar uit geweest, maar heb wel altijd affiniteit met de uitzendbranche gehouden. Ik heb het dan ook geweldig naar mijn zin. Ik vind het een uitdaging om Allure als geheel verder te professionaliseren en de interne organisatie op diverse gebieden te optimaliseren. Dan bedoel ik met name de band tussen hoofdkantoor en vestigingen, tussen de vestigingen zelf en tussen de medewerkers onderling. Ik denk dat we er dan met z'n allen nog veel meer uit kunnen halen".

Wat is haar visie op de kansen en de positie van Allure Uitzendbureau in de markt? Yvon Veugelers: "We moeten nog veel strakker omgaan met 'Doe wat je zegt en zeg wat je doet'. Daarvan moet iedereen doordrongen zijn en dat hoort ook de cultuur binnen de organisatie te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we door die kwaliteitsslag en door het nadrukkelijker positioneren van het onderscheidend vermogen van onze club en van onze mensen in het bijzonder veel groeipotentie hebben".

Over Allure Uitzendbureau
Allure Uitzendbureau is een gerenommeerde uitzendorganisatie met negen vestigingen in Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Den Haag en Amsterdam. Ter ondersteuning van deze 'fysieke' vestigingen is de organisatie ook op het internet actief met de virtuele uitzendbureaus allure-online.nl en allure-professionals.nl. Dagelijks proberen de Allure-intercedenten de beste man of vrouw voor de (tijdelijke) job te vinden. Ze maken daarbij gebruik van geavanceerde technische hulpmiddelen, maar direct persoonlijk contact met klant en werkzoekende blijft altijd voorop staan. Allure Uitzendbureau is lid van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), een keurmerk van kwaliteit in dienstverlening, zekerheid en financile betrouwbaarheid.Noot voor redacties:

Deel: ' Yvon Veugelers algemeen directeur van Allure Uitzendbureau '
Lees ook