TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 22-04-2004

Televisie
Z@PPSPORT
Uitzending zaterdag 24 april
Z@ppelin (Nederland 3) - 08.55 uur

Z@PPSPORT GAAT TURNEN EN VOLLEYBALLEN

In Z@PPSPORT van 24 april a.s. schakelt presentator Barbara Barend de hulp in van Neerlands beste turnster: Suzanne Harmes. Zij komt Laura helpen met het uitvoeren van de arabier-flikflak-salto. Laura is tien jaar en zit al vier jaar op turnen. Maar wat ze ook probeert en hoe vaak ze ook oefent, ze durft de spectaculaire salto niet te maken. In 'Hellup!" zie je of Laura haar angst weet te overwinnen.

In het kader van de Olympische Spelen gaat Barbara samen met Arnold Vanderleyde naar een basisschool in Alphen aan den Rijn. Deze basisschool werkt al weken met het lespakket over de Olympische Spelen. De kids mogen van alles vragen aan Arnold, zoals 'Wat zijn je mooiste momenten?' en 'Hoe het is om een medaille te winnen?'. In 'Huh?!' de antwooden van Arnold Vanderleyde.

Het Open-Club Kampioenschap Volleybal is het belangrijkste toernooi van het jaar voor de volleyballende jeugd in Nederland. Z@PPSPORT is erbij en volgt de meisjes van Wiechers/DOK uit Dwingelo. Het belooft een spannend toernooi te worden. De 'Repo' laat zien of ze eerste worden.

Verder in de uitzending:

- In 'Move' een bijzondere voetbalbeweging: de 'schaarmove';
- De 'Kommersjal' gaat over Aiki-do;

- Een persoon uit de wereld van waterpolo wordt gehuldigd in de 'Huldiging'.

Deze uitzending wordt woensdag 28 april herhaald om 16.15 uur op Z@ppelin op Nederland 3.

Voor meer informatie zie www.zappsport.nl.

Deel: ' Z@ppsport gaat turnen en volleyballen '
Lees ook