Ingezonden persbericht


POPCENTRUM PODIUM

h a r d e n b e r g

PERSBERICHT

16 januari 2003

ZATERDAG PARTYNIGHT IN POPCENTRUM PODIUM

Aanstaande zaterdag, 1 februari, is het PARTYNIGHT in Popcentrum Podium. Met maar liefst drie hot-items op één avond zou je bijna denken dat het carnaval al is losgebarsten.
* Ook in 2003 is het op iedere eerste zaterdag van de maand weer TEENAGEPARTY in Popcentrum Podium. Na enkele maanden testen is besloten om dit spektakel tot een vast terugkerend, maandelijks evenement te maken. De TEENAGEPARTY is aanstaande zaterdag onze megadiscoparty voor 16-minners (12 tot en met 15 jaar) van 19.00 tot 23.00 uur met de beste jocks, het mooiste licht en de coolste muziek. De entree is 5 Euro, maar dat is inclusief 2 consumptiemunten.
* Direct na de Teenageparty zijn de iets oudere gasten getuige van onze SUPER APRES SKI-PARTY in de grote winterse Theaterzaal. En je weet het: als PODIUM zegt dat het super is... dan ís het super! Een avondje ongedwongen feesten in winterse sfeer met DJ TACO (ondermeer bekend van de grote skihutparty in De Maaspoort), spannende gogogirls, verleidelijke Heidies, kilometers bier en heel, heel veel sneeuw!
* Om de Partynight compleet te maken komen rond 02.00 uur DE REGIOTAPPERS naar Podiumcafé DE STAM voor een promotieoptreden van hun nieuwe singel 'Moedermelk'. DE REGIOTAPPERS, bekend van het TV Oost-programma De Regiotap Club, zijn Willy Oosterhuis en Edwin van Hoevelaak. Dikke Jans is hen helaas ontvallen. Er zijn geruchten dat ze is ontploft. 'Moedermelk hebben de heerschappen opgenomen met De Boswachters... dus: wie weet! Einde persbericht.

Niet voor publicatie: Voor meer informatie kunt u bellen met Herman Potgieter (directie Podium) op telefoonnummer 06-21588684.

Deel: ' Zaterdag partynight in popcentrum podium Hardenberg '
Lees ook