Ingezonden persbericht

Hilversum, 12 september 2012
ZATERDAGNACHT IS BNN-NACHT OP RADIO 1

Credits: BNN

DE OVERNACHTING, DE WERELD VAN FILEMON, NACHTBRAKERS EN START!

BNN start aanstaande zaterdag met een nieuwe nachtprogrammering op Radio 1. Patrick Lodiers trapt vertrouwd af met De Overnachting. Hij ontvangt in een hotelkamer in Amsterdam prominente gasten waarmee hij praat over daden, dromen en passies. Daarna vraagt Filemon Wesselink in het nieuwe programma De Wereld van Filemon Nederlanders in het buitenland het hemd van het lijf. De nieuwsgierigheid van Filemon kent geen grenzen, dus hij wil precies weten wat ze allemaal opvalt: hoe feesten ze, wat eten ze en wat doen de locals op hun vrije zaterdag? In het rock 'n roll-programma Nachtbrakers praat nieuwkomer Frank van der Lende met feestvierders die net de kroeg uitrollen en mensen die niet in slaap kunnen komen. Frank is er voor iedereen die wakker is, of dat nou bewust is of tegen de zin in. In de vroege ochtend presenteert Luuk Ikink het programma Start! In deze snelle, frisse ochtendshow haalt Luuk met de luisteraars de week nog eens door de mangel en neemt hij de komende week alvast onder de loep. Dé kickstart voor je laatste weekenddag!

De Overnachting: 00.00-01.00 uur
De Wereld van Filemon: 01.00-03.00 uur
Nachtbrakers: 03.00-05.00 uur
Start!: 05.00-07.00 uur

Filemon Wesselink begon zijn BNN-carière met radio en heeft nu zijn eerste eigen programma. Filemon: 'Dat ik mijn eigen radioprogramma mag gaan maken vind ik te gek. Dit is wat ik altijd al heb willen doen'.
Voor Frank van der Lende is een eigen programma ook een primeur. Frank: 'We brengen mooie verhalen omlijst door muziek. Het is seks, drugs en rock 'n roll op Radio 1.' Luuk Ikink presenteerde eerder al het zondagochtendprogramma Vier Zeven en is voor BNN Today verantwoordelijk voor de Today Topics. Luuk: 'Ook het komende jaar sleur ik mij weer met veel plezier uit bed, ik heb ontzettend veel zin in de nieuwe Start!' De redactie van Start! wordt gevormd door de feuten van BNN University, het opleidingstraject van BNN.

Voor Nachtbrakers volg je BNNNachtbrakers op Twitter. Voor Start! volg je @Luuk op en voor De Overnachting @barmanluuk. Voor meer informatie over de radioprogramma's van BNN check je http://bnn.nl .

----------

Als eerste op de hoogte zijn van BNN-nieuws?
Volg @omroepBNN op http://twitter.com/omroepBNN .

Deel: ' Zaterdagnacht is BNN-nacht op Radio 1 '


Lees ook