KNWV

KNWV - Nieuws

KNWV - Persberichten

Persberichten

DATUM: 26-11-1999

ZEILEN - Team Heiner wint Malaysia Challenge 1999

_________________________________________________________________

Heiner

Na een waanzinnige week zeilen in Langkawi, Maleisië, heeft Team Heiner het laatste Grade One Matchracing Event van deze eeuw gewonnen!

In de halve finale zeilden de leden van het Soling team, aangevuld met Maurice Paardenkooper, tegen het Deense team van Sten Mohr (3e plaats na 3 ronden). De andere halve finale ging tussen Andy Beadsworth (winnaar van de eerste 2 ronden en gedeeld winnaar van de derde ronde) en Magnus Holmberg (4e plaats na 3 ronden). Na een fantastische week voor Andy
Beadsworth, net als Roy Olympisch Soling zeiler, viel het doek voor hem in deze halve finale: Holmberg won met 3-0.
Sten Mohr moest het eveneens afleggen: Team Heiner versloeg het Deense team met 3-1.

Tijdens de finale tussen Team Heiner en Holmberg hing erboven Maleisië een typische tropische bui: geen wind en wel veel regen. Na een goede start van Heiner en een redelijke voorsprong bij de bovenboei, werd de finale afgeblazen omdat de wind het volledig liet afweten.
Aangezien Team Heiner de hele week al voor het team van Magnus Holmberg geëindigd was, werd aan de hand van die gegevens de overall uitslag bepaald: Team Heiner is de winnaar van de Malaysia Challenge 1999!

Morgen zal het Team Heiner Soling team doorreizen naar Sydney, voor een trainingsserie (Mini Tower Regatta) en twee evenementen: Pittwater

Matchracing Series en Sydney International Regatta. Maurice
Paardenkooper vliegt vannacht weer terug naar Nederland.

Voor meer informatie en de dagelijkse updates kunt u inloggen op de internetsite van Team Heiner: https://www.teamheiner.com. U kunt ons ook in Medemblik bereiken onder telefoonnummer (0227) 540 990.

p.s. U zich accrediteren bij de Team Heiner website door een login- en password aan te vragen in de perskamer. Daarna zal u elk gepubliceerd persbericht 6-24 uur eerder ontvangen dan het 'grote' publiek. Wacht niet langer en vraag die accreditatie aan!

Laat meer artikelen zien over: WedstijdSport: Zeilen
_________________________________________________________________

Deel: ' Zeilen Team Heiner wint Malaysia Challenge 1999 '
Lees ook