Zeldzame juwelencollecties in Driebergen


'Het Juweel' - Buitenplaats Sparrendaal - 10 t/m 12 juni 2016

DRIEBERGEN-RIJSENBURG, 20160407 -- Liefhebbers van bijzondere en zeldzame juwelen, sieraden en horloges houden 10 t/m 12 juni vrij voor “Het Juweel” op Buitenplaats Sparrendaal. Tijdens deze hoogwaardige juwelenbeurs presenteren meer dan 25 internationale juweliers, edelsmeden & horlogespecialisten hun nieuwste collecties als eerste aan het publiek van 'Het Juweel'. De bezoeker heeft daarmee een keus aan hedendaagse en vintage ontwerpen die verrassen door hun kwaliteit, originaliteit & vakmanschap.

Unieke combinatie
Hoog aangeschreven juweliers, goud- & edelsmeden uit Nederland, Duitsland, Engeland & België vormen samen het unieke aanbod van 'Het Juweel'. Antiquairs gespecialiseerd in exclusieve vintage juwelen en zilver completeren de juwelenbeurs. Deze combinatie van authentieke en unieke juwelen maakt van 'Het Juweel' een stijlvol en bijzonder evenement. Daarnaast vindt de beurs plaats in de prachtige 18e eeuwse buitenplaats in de Utrechtse Heuvelrug. Deze bijzondere locatie versterkt de gemoedelijke sfeer.

Speciale rondleidingen
Om een bezoek aan de juwelenbeurs compleet te maken, kan de bezoeker genieten van een gratis rondleiding over 'Het Juweel'. De rondleidingen worden gegeven door Juwelenexpert Wendy Roelofs van Arqadia. Gedurende 30 minuten komen o.a. de juwelenstijlen, edelstenen en de kwaliteitskenmerken van juwelen aan de orde. De bijzondere techniek van mechanische horloges wordt ook behandeld. Dit alles maakt van 'Het Juweel' een niet te missen dagje uit.

Wat, Waar en Wanneer

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89, Driebergen-Rijsenburg
Data: Vrijdag 10 t/m zondag 12 juni 2016
Openingstijden: Dagelijks van 11 tot 19 uur
Entreeprijs: € 12,50 per persoon bij online voorverkoop of € 15,-- aan de deur
Parkeren: Direct naast Buitenplaats Sparrendaal is een ruime parkeerplaats
Internet: www.juwelenbeurs.nl

Johan D Rissik
Deel: ' Zeldzame juwelencollecties in Driebergen '
Lees ook